Tusiek1988 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Witam wszystkich. Na imie mam Mateusz.Mieszkam w Tarnowie mam 29 lat i jestem fizjoterapeuta Zapewne nie będę się odróżniał od nowych użytkowników, gdyż zarejestrowałem się by min zwiększyć swoją wiedzę i otrzymać kilka pytań na nurtujące mnie pytania odnośnie pierwszych kroków. Mój pierwszy sprzęt ( który przyjdzie za kilka dni ) to MJX Bugs 3 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Witaj! Gdzie leży twoje Tarnowo? Niedaleko mnie także jest taka miescina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusiek1988 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Tarnów woj Malopolskie, miedzy Krakowem a Rzeszowem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajan Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Mateusz Proszę uzupełnij zdjęcie profilowe i będzie OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Uuu daleko.. A myślałem z ktoś z moich okolic. Witaj na forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi