Osa Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Tak sobie ostatnio dłubię w autach RC. Chęć posiadania auta do jazdy w terenie "wymusiła" stworzenie własnej interpretacji tego typu pojazdu. W mnogości Defenderów, Jeep`ów i innych chcę stworzyć nasz krajowy pojazd. Szkice wykonam/łem w DSM Karoserię wydrukuję, a resztę się zobaczy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Czy zwiększysz mu rozstaw kół? Kiedyś jeździłem starą Nyską i muszę przyznać, że tak ciekawego pojazdu jeszcze nie miałem. Paliła na dotyk, trzy biegi (przód/tył na odwrót), duże lusterka po bokach i ta wysokość nad jezdnią. Na koniec zrobiłem jej remont zmniejszając nadkola jak w Żuku, wymieniłem zderzak na duży od MB 100, a tylne drzwi na klapę od Volvo kombi. Fotele od Kadeta, tapicerka dywanowa, biały lakier. W planie była jeszcze zmiana kół na mniejsze i szerszy rozstaw. Ale gdy wjechałem do komisu spytać o cenę, to nie chcieli jej wypuścić. Lata 90-te. A jaki duży będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 A jeden do dziesięciu Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Nie znalazłem informacji o Żuku 4x4 wypuszczonym przez fabrykę ale na przykład taką foteczkę Można w realu to myślę, że jako model tym bardziej. Wybieram wersję Pick Up, elektronikę schowam w kabinie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Adam, może to będzie też pomocne : https://modelik.pl/nr-kat-0724-fsc-zuk-a-15m-p-111.html?cPath=26 https://modelik.pl/nr-kat-0723-fsc-zuk-a-11b-p-108.html?cPath=26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Kilkanaście godzin drukowania PLA I jako "monster truck" to krótki epizod Na razie brak weny i rozgrzebuję kolejne tematy lotnicze i nie koniecznie latające. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_K Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Bardzo fajnie się żuczek prezentuje. Jakiej wielkości jest model ze musiał być drukowany w tak małych kawałkach ? Jest jakaś szansa na to, że kolega podzieli się plikami do druku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Żuk jest w skali 1:10, drukowany w kawałkach bo nie lubię długo czekać, a i drukarkę zbudowałem małą. Pliki dopiero po ukończeniu projektu. Czyli jeszcze trochę. A tak na poważnie to dopiero badam temat. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 To co ten POLSKI samochodzik potrafił znieść w terenie i działać dalej że nie wspomnę ile potrafił zaoszczędzić cennego kiedyś paliwa. , To podejrzewam że obecne teraz na rynku t.z.w. SUW-y gównianych marek europejskich nie potrafią.Nie wspominając o takich błahostkach jak naprawa prawie główna na rowie przy szosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_K Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 jak postępy prac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Szkicuję ramę i zawieszenie. Doszły nowe koła, takie bardziej.... Niedługo druk i będzie co pokazać. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Gdzie Ty Adam czas na to znajdujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Po drodze jeszcze się pojawił szkic Stara 660 i nie wiem Stefan kiedy to wszystko ogarnę. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
still23er Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Budowa poszła do przodu czy temat umarł? Ciekawy jestem efektów wizualnych i jezdnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Zupełnie nie mam pojęcia jak to by miało wyglądać, kosztować itp.... Zapraszam do kontaktu. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fordson Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 A jakby był jeszcze jeden chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi