miqul Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Witam.Zamierzam wrócić do latania. Aparatura z tematu była moją pierwszą i do końca wystarczającą gdyż latałem bardzo rekreacyjnie, małymi elektrycznymi modelami typu ESA, niewiele większymi konstrukcjami lub motoszybowcami max 2m.Interesuje mnie podobna/lepsza jakość i zaawansowanie.
miqul Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2018 kasa jest ale tysiaka na pewno nie dam bo to przerost formy nad treścią Interesuje mnie podobna/lepsza jakość i zaawansowanie.
maxiiii Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 https://abc-rc.pl/aparatury-rc-zestawy?keywords=&keywords_desc=&prices%5B0%5D=196.30&prices%5B1%5D=974.00
Marcin K. Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Też zaczynałem od Flash 5xSystem. Wdzięczny sprzęt. Zamieniłem na Graupnera Mx16s(później wsadzilem moduł 2.4 frsky) a obecnie mam Mz24Hott. Moi koledzy z lotniska po nadajniki z zestawu Hype przeskoczyli na Taranisa. Tobie także polecam to radio. Polskie menu, komunikaty głosowe, dużo możliwości, mała cena
maxiiii Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Też polecam ale QX7 ze względu na cenę ido tego jak ci się znudzi zawsze znajdziesz kupca. Lepiej kupić u chińczyków to będzie ze dwie stówy taniej.
Rekomendowane odpowiedzi