miqul Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Witam.Zamierzam wrócić do latania. Aparatura z tematu była moją pierwszą i do końca wystarczającą gdyż latałem bardzo rekreacyjnie, małymi elektrycznymi modelami typu ESA, niewiele większymi konstrukcjami lub motoszybowcami max 2m.Interesuje mnie podobna/lepsza jakość i zaawansowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxiiii Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Ile masz kasy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miqul Posted January 6, 2018 Author Share Posted January 6, 2018 kasa jest ale tysiaka na pewno nie dam bo to przerost formy nad treścią Interesuje mnie podobna/lepsza jakość i zaawansowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxiiii Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 https://abc-rc.pl/aparatury-rc-zestawy?keywords=&keywords_desc=&prices%5B0%5D=196.30&prices%5B1%5D=974.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin K. Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Też zaczynałem od Flash 5xSystem. Wdzięczny sprzęt. Zamieniłem na Graupnera Mx16s(później wsadzilem moduł 2.4 frsky) a obecnie mam Mz24Hott. Moi koledzy z lotniska po nadajniki z zestawu Hype przeskoczyli na Taranisa. Tobie także polecam to radio. Polskie menu, komunikaty głosowe, dużo możliwości, mała cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxiiii Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Też polecam ale QX7 ze względu na cenę ido tego jak ci się znudzi zawsze znajdziesz kupca. Lepiej kupić u chińczyków to będzie ze dwie stówy taniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts