Zycior Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Drodzy koledzy, czy uświadomicie mnie co oznacza litera "X" przy oznaczeniu śruby napędowej? Oznaczenie R i L, bądź CW i CCW nie jest zbyt trudne do rozszyfrowania... na "iksa" nie mam pomysłu, a informacji nie odnalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Profil X ten iks odpowiada za skok i krztalt lopaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zycior Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 X zanurzeniowa, K półzanurzeniowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 R - prawa L - lewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi