Pawlo_j23 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Hej, czy da się zbindować i uzywać dwóch orbiorników V8FR-II jednocześnie w tej aparaturze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Myślę, że w trybie d8 nie ma ku temu przeszkód. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo_j23 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Tak sobie oglądam informacje o tym nadajniku i chyba faktycznie nie powinno być problemów. Przynajmniej z X8R nie ma problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Sprawdziłem - działa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Można bindować na raz dowolne odbiorniki, które nie nadają do nadajnika - czyli w komunikacji jednokierunkowej, bez telemetrii. Inaczej nadajnik nie wie kogo słuchać i nie pozwoli zbindować 2 odbiorników z telemetrią. Odbiorniki X8R mają nietypową funkcję łączenia szeregowego - tzn jeden odbiornik zrobiony z dwóch - wtedy na odbiorniku 1 są kanały 1-8 a na 2 są kanały 9-16. Ale to tylko ten typ tak ma. W pozostałych przypadkach będziesz miał 2 x 1-8.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo_j23 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Dzięki Panowie za wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi