Pawlo_j23 Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Hej, czy da się zbindować i uzywać dwóch orbiorników V8FR-II jednocześnie w tej aparaturze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d2f Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Myślę, że w trybie d8 nie ma ku temu przeszkód. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawlo_j23 Posted January 8, 2018 Author Share Posted January 8, 2018 Tak sobie oglądam informacje o tym nadajniku i chyba faktycznie nie powinno być problemów. Przynajmniej z X8R nie ma problemów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzioch Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Sprawdziłem - działa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
japim Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Można bindować na raz dowolne odbiorniki, które nie nadają do nadajnika - czyli w komunikacji jednokierunkowej, bez telemetrii. Inaczej nadajnik nie wie kogo słuchać i nie pozwoli zbindować 2 odbiorników z telemetrią. Odbiorniki X8R mają nietypową funkcję łączenia szeregowego - tzn jeden odbiornik zrobiony z dwóch - wtedy na odbiorniku 1 są kanały 1-8 a na 2 są kanały 9-16. Ale to tylko ten typ tak ma. W pozostałych przypadkach będziesz miał 2 x 1-8.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawlo_j23 Posted January 8, 2018 Author Share Posted January 8, 2018 Dzięki Panowie za wyjaśnienie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts