Takpoprostu Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Jeżeli kupię aparature FlySky FS-i6x z odbiornikiem iA6B czy będzie możliwość podglądu ile zostało prądu w pakiecie Lipo ? Bym wiedział kiedy czas wracać ? A jeżeli tak co muszę jeszcze dokupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Nic dodatkowo nie trzeba dokupować ale potrzebna jest lekka zmiana w odbiorniku. Na wyświetlaczu będzie informacja o napięciu na baterii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Jeżeli nie chcesz grzebać w odbiorniku to to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takpoprostu Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Czyli mogę kupić FlySky FS-i6 z tym tańsyzm odbiornikiem iA6 i do tego dokupić to tak ? A jeżeli kupiłbym iA6B jaką modyfikację należy wykonać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Taki stary a taki leniwy... Wujka Google nie łaska zapytać: "ia6b voltage mod": https://www.google.pl/search?q=ia6b+voltage+mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takpoprostu Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Taki stary a taki leniwy... Wujka Google nie łaska zapytać: "ia6b voltage mod": https://www.google.pl/search?q=ia6b+voltage+mod Dzięki... Sorki ale temat tak dla mnie obcy że nawet nie wiem dokładnie czego szukać - w sensie nie wiem czego nie wiem I nie leniwy... Leniwy by poszedł do sklepu i kupił model RTF a nie budował własny od zera Ok więc chyba kupię ten sensor, cena widzę nie jest wygórowana. By ziałał sensor z odbiornikiem muszę brać iA6B czy mogę iA6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Musi być iA6B bo on ma wejście dla czujników telemetrii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takpoprostu Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Musi być iA6B bo on ma wejście dla czujników telemetrii.Zamawiam więc. Dziękuję. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi