BRoman Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Proszę o informację jak wam sprawują się regulatory ZTW. Mam ZTW 85 A i z nieznanych mi powodów 6 tranzystorów mocy po prostu padło. Ani nie było przeciążenia, zablokowania i niczego nie jestem świadomy co mogłoby je uszkodzić . Silnik brał około 65 A na śmigle 15x8 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 ZTW to też tania chińszczyzna i wsadzają takie tranzystory jakie podejdą "QC" stoi pod znakiem zapytania. Niby mają 600hz a w rzeczywistości nie mają nawet 490. Po prostu do wymiany tranzystory a taniej to chyba cały regulator:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Mój cytat z posta z tego wątku (sierpień 2015): "Niestety, jednocześnie wyszedł problem z reglem ZTW (Mantis 35A). Najpierw przy starcie silnik gwałtownie przyspieszał na ułamek sekundy (i nie szło tego zmienić żadnymi ustawieniami regla), a na koniec praktycznie w ogóle odmówił współpracy, silnik robi tylko "pik, pik". Dodam, że to samo jest na dwóch różnych silnikach, które na reglu Dualsky pracują wzorowo." Ostatecznie Banggood poprosił o filmik z działania regla, po jego wysłaniu otrzymałem zwrot kasy. Jednocześnie ZTW bardzo się cenią - wtedy byli nawet nieco drożsi od Dualsky. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Historia mojego ZTW #2 jest krótka. Pierwszy regulator nie dało się zaprogramować kartą zgodnie z potrzebą ( hamulec). Sklep Majster Klepka wymienił do razu. Drugi lekko szarpał przy starcie ale pracował....aż padł. Silnik na innym regulatorze pracował i pracuje prawidłowo. Potwierdza się opinia kolegów -słaba jakość produktu skoro 100% wykazuje błędy. Dziękuję za opinie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi