pjk11 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Co za szczescie że nie mieszkam w niemczech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Robi się offtop. O LBT lub nie LBT. Temat był o radiu którego zasięg można zwiększyć przechodząc na moduł 433MHz czyli jeszcze mniej legalny niż nie LBT... wiec rozmijacie się koledzy. Proszę założyć nowy wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Nie ma czegoś mniej legalnego :-). Albo coś jest legalne, albo nie. 0 albo 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Ale lbt nie lbt jest legalne i nie. Bo stary sprzęt fizycznie może nie mieć opcji wprowadzenia lbt. A 433 jest zupełnie nielegalne. Wiec stad takie stopniowanie legalności koniec offtopu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 A ciekawe jak to jest z modelami wolnolatającymi? Można sie ubezpieczyć za szkody spowodowane przez nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Generalnie do jakiejś wagi było. Jest kilka tematów ba forach - poszukasz. Niestety pisze z komórki, więc nie pomogę teraz. Ja płaciłem około 100zl na rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takpoprostu Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 A może zamiast 433mhz na początek L9R ? Tylko by odszukać sposób niedużym kosztem sprawdzać jakie jest napięcie LIPO w modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Nie ma czegoś mniej legalnego :-). Albo coś jest legalne, albo nie. 0 albo 1. Mniej legalne to znaczy dłużej siedzisz:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takpoprostu Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 No i dotarł do mnie Taranis Q 7x. Kurcze fajny to sprzęt jest ! W końcu bez problemu po USB mogę odpalić symulator. Ogólnie czuć że jest to urządzenie droższe od FlySky fs i6. Analogi lepiej pracują, przełączniki również. Jakoś tak wszystko bardziej zwarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Wczoraj oglądałem Q7x i powiem, że bardziej mi się podoba wizualnie od Taranis+, który posiadam. Gratuluję wyboru - "będzie pan zadowolony" W razie pytań / problemów wal śmiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takpoprostu Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 na pewno będą pytania Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Wczoraj oglądałem Q7x i powiem, że bardziej mi się podoba wizualnie od Taranis+, który posiadam. Chyba żartujesz? To coś co wygląda jak "pilot" od drona z targu jest ładniejsze od X9D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rawen 75 Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 A jak by były problemy z zasięgiem to pożyczę kolegę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 A co to da jak kabel szlaja się po piachu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Bo jest podłączony do źródła geotermalnego ojca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rawen 75 Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Oj tam w wojsku nie byli co niektórzy i nie wiedzą co oznacza "prezentuj broń", a "strzelać bez rozkazu". To jest właśnie prezentacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Ja bylem JW5563. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takpoprostu Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 A mam pytanie dot. Q x7.... Ma ona nadajnik w sobie - jeżeli bym chciał w przyszłości założyć inną antenę np. panelowa to muszę gniazdo pm-sma wyprowadzić na zewnątrz i wystarczy że odlutuję z płyty kabel antenowy i wlutuję to tak ?http://allegro.pl/konektor-antenowy-ufl-u-fl-gniazdo-rp-sma-3092a-i7149270845.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Nie warto. Przy operacji lutowania możesz bardzo łatwo zniszczyć moduł wewnętrzny. A antena panelowa owszem da Ci większy zasięg ale do tego czasu stać Cię będzie na zestaw LRS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi