Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Robi się offtop. O LBT lub nie LBT. Temat był o radiu którego zasięg można zwiększyć przechodząc na moduł 433MHz czyli jeszcze mniej legalny niż nie LBT... wiec rozmijacie się koledzy. Proszę założyć nowy wątek.

Opublikowano

Ale lbt nie lbt jest legalne i nie. Bo stary sprzęt fizycznie może nie mieć opcji wprowadzenia lbt. A 433 jest zupełnie nielegalne. Wiec stad takie stopniowanie legalności :D koniec offtopu.

Opublikowano

Generalnie do jakiejś wagi było. Jest kilka tematów ba forach - poszukasz. Niestety pisze z komórki, więc nie pomogę teraz.

Ja płaciłem około 100zl na rok.

Opublikowano

No i dotarł do mnie Taranis Q 7x. Kurcze fajny to sprzęt jest ! W końcu bez problemu po USB mogę odpalić symulator. Ogólnie czuć że jest to urządzenie droższe od FlySky fs i6. Analogi lepiej pracują, przełączniki również. Jakoś tak wszystko bardziej zwarte.

Opublikowano

Wczoraj oglądałem Q7x i powiem, że bardziej mi się podoba wizualnie od Taranis+, który posiadam. Gratuluję wyboru - "będzie pan zadowolony" :)

W razie pytań / problemów wal śmiało.

Opublikowano

Wczoraj oglądałem Q7x i powiem, że bardziej mi się podoba wizualnie od Taranis+, który posiadam.

Chyba żartujesz? To coś co wygląda jak "pilot" od drona z targu jest ładniejsze od X9D?

Opublikowano

Oj tam w wojsku nie byli co niektórzy i nie wiedzą co oznacza "prezentuj broń", a "strzelać bez rozkazu". To jest właśnie prezentacja!

Opublikowano

Nie warto. Przy operacji lutowania możesz bardzo łatwo zniszczyć moduł wewnętrzny. A antena panelowa owszem da Ci większy zasięg ale do tego czasu stać Cię będzie na zestaw LRS.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.