baxter12 Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Debilizm to nie pedofilia, jezeli ktos uprawia to sam, badz w gronie sobie podobnych, a nie stwarza zagrozenia normalnym ludziom, to prosze bardzo. W kazdym razie wykreslilbym ich z grona znajomych, nie pozwalal prowadzic samochodu w ktorym bylbym pasazerem, nie latalbym z nimi na jednym lotnisku itd.. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 a gdyby sie nie udało to jeszcze bardziej by mi się podobało:D bez komentarza Od razu mi się nagrody Darwina przypomniały. Dla mnie nadal debilizm i idiotyzm. DObra, robią to dla siebie, ale przez takich geniuszy zapłacić mogą wszyscy - np niech to jakiś ubezpieczyciel zobaczy i od razu podniesie stawki, zrobi się przy okazji nagonka na modelarzy ogólnie itp. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Pamiętasz wypadek w którym model zabił małżeństwo? Albo ten w którym na zawodach szybowcowych kołek kotwiczący hol zabił zawodnika? Jakie konsekwencje dla ogółu modelarzy miały te wydarzenia? Jakie konsekwencje konkretnie dla nas miały te wydarzenia? Owszem rozumie Twoje intencje i jak najbardziej sie z nimi zgadzam ale tez nie dajmy sie zwariować. Tak jak mówię co innego gdy robią to w swoim gronie a co innego gdy ich zachowanie zagraża postronnym osobom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Witam Panowie każdy upiera się przy swoim i może mieć na ten temat różne zdanie. To co zrobili ci goście, to faktycznie ich sprawa. Robili to w swoim gronie OK. Jakby coś nie wyszło to ich problem i kłopoty. Ale taki film ma też pewne "przesłanie". Oglądnie go pewny siebie 15-latek, który czuje, że złapał Pana Boga za nogi w lataniu helikopterami (bo przelatał jakimś Bell'em jeden sezon) i też tak spróbuje aby zaszpanować przed kumplami. A wszyscy dobrze wiemy jak to się może skończyć. Są sporty ekstremalne więc dlaczego nie mogą być ekstremalne zabawy, ale trzeba się zastanowić kto może być ich odbiorcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 ...dokładnie :evil: Ryzyko,że będzie masa naśladowców mało doświadczonych/umiejętnych, a taki kretyński przykład filmowy jest chwytliwy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Ciekawe czy po sobie podłoge pomyli. :crazy: Olej ciężko zmyć.Byle tylko jakiś początkujący który kupił Raptora nie podłapał tego, że w domu mozna potrenować zawis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 W trakcie oglądania filmu złapał mnie szok :shock: Z jednej strony to na prawdę wariaci żeby coś takiego robić. Fakt że aż się prosiło o tragedie :? Ale z drugiej strony, goście na prawdę mają fantazje Obserwatorzy musieli na prawdę ufać gościowi który pilotował tego Raptora Ja też kiedyś w zabawie latałem na siebie na wysokości głowy :twisted: aż w depronowej Extrze wyrwało cały statecznik poziomy z powodu błędu konstrukcyjnego (na szczęście się w tedy nie bawiłem ) i jakoś przestałem Mój komentarz: duże umiejętności, jeszcze więcej głupoty i mega hardcore :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 goście na prawdę mają fantazje albo byli nieźle "naspawani" cokolwiek miało by to oznaczać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Jesli pilot był "naspawany" to miał 100% expo na sterach i dodatkowo funkcjie slow i dlatego taka precyzja była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 ...tylko, niestety, od pilota nie wszystko zależy. A jak ma się coś up... urwać, to się urwie w najmniej oczekiwanym/odpowiednim momencie. A kiedyś urwie się na pewno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Są ludzie, idioci i debile ale to juz przekracza wszelkie normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.