Skocz do zawartości

Raptor 90 wisi w pokoju

Gość Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Debilizm to nie pedofilia, jezeli ktos uprawia to sam, badz w gronie sobie podobnych, a nie stwarza zagrozenia normalnym ludziom, to prosze bardzo.

W kazdym razie wykreslilbym ich z grona znajomych, nie pozwalal prowadzic samochodu w ktorym bylbym pasazerem, nie latalbym z nimi na jednym lotnisku itd..

baxter

Opublikowano
a gdyby sie nie udało to jeszcze bardziej by mi się podobało:D

bez komentarza

Od razu mi się nagrody Darwina przypomniały.

Dla mnie nadal debilizm i idiotyzm. DObra, robią to dla siebie, ale przez takich geniuszy zapłacić mogą wszyscy - np niech to jakiś ubezpieczyciel zobaczy i od razu podniesie stawki, zrobi się przy okazji nagonka na modelarzy ogólnie itp. :|

Opublikowano

Pamiętasz wypadek w którym model zabił małżeństwo? Albo ten w którym na zawodach szybowcowych kołek kotwiczący hol zabił zawodnika? Jakie konsekwencje dla ogółu modelarzy miały te wydarzenia? Jakie konsekwencje konkretnie dla nas miały te wydarzenia?

Owszem rozumie Twoje intencje i jak najbardziej sie z nimi zgadzam ale tez nie dajmy sie zwariować. Tak jak mówię co innego gdy robią to w swoim gronie a co innego gdy ich zachowanie zagraża postronnym osobom.

Opublikowano

Witam

Panowie każdy upiera się przy swoim i może mieć na ten temat różne zdanie. To co zrobili ci goście, to faktycznie ich sprawa. Robili to w swoim gronie OK. Jakby coś nie wyszło to ich problem i kłopoty. Ale taki film ma też pewne "przesłanie". Oglądnie go pewny siebie 15-latek, który czuje, że złapał Pana Boga za nogi w lataniu helikopterami (bo przelatał jakimś Bell'em jeden sezon) i też tak spróbuje aby zaszpanować przed kumplami. A wszyscy dobrze wiemy jak to się może skończyć. Są sporty ekstremalne więc dlaczego nie mogą być ekstremalne zabawy, ale trzeba się zastanowić kto może być ich odbiorcą.

Opublikowano

...dokładnie :evil:

Ryzyko,że będzie masa naśladowców mało doświadczonych/umiejętnych, a taki kretyński przykład filmowy jest chwytliwy....

Opublikowano

Ciekawe czy po sobie podłoge pomyli. :crazy: Olej ciężko zmyć.Byle tylko jakiś początkujący który kupił Raptora nie podłapał tego, że w domu mozna potrenować zawis.

Opublikowano

W trakcie oglądania filmu złapał mnie szok :shock: :D

Z jednej strony to na prawdę wariaci żeby coś takiego robić. Fakt że aż się prosiło o tragedie :?

Ale z drugiej strony, goście na prawdę mają fantazje :lol: Obserwatorzy musieli na prawdę ufać gościowi który pilotował tego Raptora :lol:

Ja też kiedyś w zabawie latałem na siebie na wysokości głowy :twisted: aż w depronowej Extrze wyrwało cały statecznik poziomy z powodu błędu konstrukcyjnego (na szczęście się w tedy nie bawiłem :lol: ) i jakoś przestałem :lol:

Mój komentarz: duże umiejętności, jeszcze więcej głupoty i mega hardcore :devil:

Opublikowano

...tylko, niestety, od pilota nie wszystko zależy. A jak ma się coś up... urwać, to się urwie w najmniej oczekiwanym/odpowiednim momencie. A kiedyś urwie się na pewno...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.