Irek M Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Czy w coś takiego warto się pchać?http://allegro.pl/dron-rc136-leading-gps-bezszczotkowy-800-m-i6971698976.html Wiem, że obecnie polecany jest Bugs 3 lub 6 jako rozwojowe ale ja nie chciałbym niczego rozwijać. Tyle, że plusem bugs3 jest to, że mogę wstawić własną kamerkę o dużo lepszych parametrach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet2 Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Czy w coś takiego warto się pchać? http://allegro.pl/dron-rc136-leading-gps-bezszczotkowy-800-m-i6971698976.html Wiem, że obecnie polecany jest Bugs 3 lub 6 jako rozwojowe ale ja nie chciałbym niczego rozwijać. Tyle, że plusem bugs3 jest to, że mogę wstawić własną kamerkę o dużo lepszych parametrach Nie . Nie warto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzycho Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Ten filmik z linku w opisie modelu to prawda czy dołożyli coś od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skkpl Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Nie warto, pozatym nie ma fpv więc równie dobrze możesz kupić drona z tesco za 100zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Akurat na fpv naj mniej mi zależało - bugsy też nie mają. Ale OK, skoro twierdzicie , że szkoda w to ładować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mieciu11 Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 A co sądzicie o czymś takim: https://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_1499660.html?wid=21&utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=GB_weekend_180209_1518160127&eo=EDhFaCSp1qoVrnpZ Szukam czegoś jako wstęp do racerów ale również żeby spokojnie i rekreacyjnie sobie polatać. Ma to już link na 5.8ghz i co najważniejsze jest niewielkie. Czy warto coś takiego kupić, czy raczej jest to wyrzucenie pieniędzy w błoto. PS Przepraszam że tak się wtrącam do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet2 Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Podajecie linki do dronów . A macie zabezpieczenie w postaci dostępu do części zapasowych ? Rozwalisz takiego drona bądź coś w nim wysiądzie . I co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Musze zgodzić się ze Zbigniewem. To bardzo kluczowe pytanie. Rozwalicie silnik a zapasowego brak albo kupujesz dedykowany za 4x tyle co normalny. Juz nie raz na forum byly przypadki tanio kupić drogo użytkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Przemek - od 600zł do 1100zł za ten sam produkt u różnych sprzedawców to chyba nie jest tanio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi