Tomek Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Patrząc na całkowite wyprzedaże magazynów w Europie przychodzi mi na myśl likwidacja europejskiego oddziału Hobby Kinga A wy co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daras Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Ja na maila dostaję informację o wyprzedażach ale ze światowego magazynu. Wątpię aby zlikwidowali oddziały w europie mają tutaj raczej spore obroty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Takie wyprzedaże że ten silnik z linka zawsze kosztował 250 dolców ja w pazdziernikowej przecenie kupiłem za 187 dolców i jeszcze przesyłka gratis , teraz kosztował 285 zielonych papierków , i większość tak podnieśli ceny i po paru tygodniach wielkie SALE . https://hobbyking.com/en_us/rcg-55cc-gas-engine-w-cd-ignition-5-2hpat7500rpm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Sądząc po asortymencie to raczej wyprzedaż leżaków a nie likwidacja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Zniknęły wszystkie silniki benzynowe, nie sadze ,żeby to były leżaki. Ale jeśli nie jest to likwidacja to na pewno wielkie przebranżowienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Dziwnie jest z tym HK. Ja w ogóle odnoszę wrażenie, że oni marginalizują wątek modeli rc a wbijają w inne kategorie, jak lokomotywy H0 czy biurkowe lampy ledowe. Kiedyś silników elektrycznych była masa do wyboru, dziś są jakieś ostatki i to nie tylko w EU, ale i na globalu Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 HK już id długiego czasu zachowuje się jakby wyprzedawal ogromny magazyn. Idealnie to odzwierciedla dział helikow, który nie zmienił zawartości od lat - w przeciwieństwie do rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi