Marcin Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Taaaaa, ASW jeszcze nie do końca oblatany, a ja się za holówkę biorę Dzięki Nastik.pl szybko ściągnięta do kraju. Planowane wyposażenie to: DL 50 silnik HS 645 MG wysokość i kierunek HS 475 MG lotki, klapy, wyczep holu HS 422 gaz Odbiornik HFS 08 RO albo Graupner R 700. Zasilanie 2x NiCd 1700 5 cel poprzez Accuswitch oraz 1x1700 NiCd jako do zapłonu. Parę fotek na początek: Planowany oblot - wersja ekstremalna listopad, wersja ekonomiczna - wiosna 2009 (kogo ja chce oszukać ? ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 ale fajna pokraka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migan Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Ogólnie fajny, ale - jakiś taki niezgrabny jest :twisted: - nic złego nie mam na myśli :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Statecznik w Pilatusie to już legenda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 troche za bardzo kanciaste stateczniki jak na moj gust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Marcin: ale z ciebie napaleniec w gorącej wodzie kąpany. Nawet nie wniosłeś go do domu tylko rozpakowałeś jeszcze przed drzwiami :lol2: . Taki paskudny, że aż ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 O maj got ! Ale panie brzydki, łojejej, coś panie strasznego. P.S. Marcin komu podpadłeś ,że za karę dali Ci taki model ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krall Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Super! Rób rób - też na niego miałem (a może mam jeszcze?) chrapkę. Swoją drogą świetna oferta - w takiej cenie taka duża holówka Już wstępnie anonsuję "spotkanie na holowanie" - 2-gi weekend czerwca 2009. Pamiętaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Koniecznie musisz zrobić wyrzucanego z modelu "Jetman-a" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Marcin dlaczego DL a nie jakas mala turbinka?? jak szalec to szalec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Nie no super, mi się podoba. To ma być model do pracy a nie do podobania (tak myślę) A czemu nie Pilatus 3,2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 okropny wyglad ale chetnie zobacze go w locie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 To ma być model do pracy a nie do podobania (tak myślę) zawsze mozna to polaczyc, ... hmm np. Wilga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 A czemu nie Pilatus 3,2 ? Wtedy termin ukończenia byłby wiosna 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Hehe, wiem, że brzydki. Dlatego go wziąłem Ogólnie model wzbudza wiele kontrowersji swoim wyglądem - a ja stwierdziłem, że nie chcę na holownik kolejnej Wilgi czy innego górnopłata 3.2 z powodów czysto transportowych 2.5m jest już dość dobrym modelem jak na holówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Tylko będziesz musiał uważać, żeby te ostre krawędzie nie przecięły linki holowniczej ... ;D ;D ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Ha ha ha prześmiewcy się znaleźli jak będzie ciął to linkę się zrobi stalową i już :twisted: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Nie ... spoko. Model piękny. Samolot brzydki, ale model piękny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Marcin, oni tak z zazdrości :? Pięęęęękny jest, tylko trzeba się przyjrzeć... bo z modelami/samolotami jest jak z kobietami :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 bo z modelami/samolotami jest jak z kobietami Jedni lubią takie F1A a inni GeeBee :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.