radziu45 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Heniu jakoś znajomo kojarzy się ten model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 ... Nie siedziałem tylko wziąłem się za budowę , RWD-13 o którym już tu pisałem , model ten będzie można oglądać w Muzeum 303 im. ppłk pil. Jana Zumbacha w Napoleonie , zamieszczam kilka zdjęć z budowy modelu. Te zdjęcia były robione miesiąc temu , teraz model już prawie gotowy czeka na lepszą pogodę do malowanie. ... Pomalowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudi Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Witam. Podziwiam pana pracę i jestem pełen podziwu wiedząc jak pan to robi. Mam nadzieję że niebawem obejrzę choć jedną z prac na żywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Heniu jakoś znajomo kojarzy się ten model Znajomo gdyż była to Twoja wycinanka , rozpoczęta przez Ciebie. Pomalowany? Będzie malowany dopiero w tą sobotę w lakierni Mazdy , gdyż w domu córka robi remont i mam garaż zajęty. Witam. Podziwiam pana pracę i jestem pełen podziwu wiedząc jak pan to robi. Mam nadzieję że niebawem obejrzę choć jedną z prac na żywo. Mieszkasz w Sosnowcu to zapraszam na odwiedziny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1 Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Czy malowanie w lakierni Mazdy powiodło się, może Pan Henio zrobił jakieś zdjęcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi