Elvis Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Mały skrót z wypadu na Jodłowiec, zbocze dla nas nie znane, warunki już konkretne i jedne z pierwszych lotów przez nas tymi modelami. Zbocze na którym były rozgrywane zawody PP w F3F. Ale daliśmy radę, zabawa mega choć trzeba przyznać że na koniec byliśmy już nieco wyczerpani a jest co robić przy takim lataniu Na razie filmik z Toxicem, Albatros się przesyła i wkleję nieco później. Edit: Filmik z Albatrosem w akcji - model ma spore możliwości 1
Oko 007 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Toxik latał Jak szalony, Więcej takich spotkań Krzysztof
Elvis Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Ja jak zawsze jestem za Pogoda nam pięknie dopisała i jak się okazało mamy całkiem zacne modele co to wiatru boją się mniej od nas Jedno jest pewne, takie latanie uzależnia i aż nie mogę się doczekać aby zobaczyć twoją nową maszynkę w akcji - oj, bedzie się działo
WOJ73 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Pogratulować panowie odwagi i opanowania. Piękne latanie oraz lądowania a łatwo nie było. Ciekawa miejscówka. Szkoda że nie mogłem do was dołączyć . Może następnym razem się uda. Trzeba tylko trochę więcej łąki zorganizować na lądowisko . W sumie grunt przygotowany , kupić parę kilo nasion trawy, posiać, wywalcować, poczekać na deszcz i samo urośnie. Może się właściciel nie zorientuje .( taki niewinny żarcik )
Elvis Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Eee, tylko wyglądało trochę strasznie ale za to było mega ciekawie. Nie ukrywam, że liczymy na wspólny wypad z Tobą a tubylców ponoć lepiej nie drażnić no i w planie są kolejne miejscówki - strasznie zaraźliwie wciąga takie latanie . Do zobaczenia na stoku
cZyNo Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 - strasznie zaraźliwie wciąga takie latanie . Do zobaczenia na stoku no coś w tym jest. Lądowisko upierdliwe, ale całkiem OK
Elvis Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Dziś znów na Jodłowcu, warunki rzekłbym że szkolne, pierwszy lot z balastem 400g ale rzęsy, więc dalsze latanie na pusto i leniwe wożenie się bardziej w termice niż na żaglu do chwili aż przyszedł szkwał z deszczem i nie szło wylądować :-D
Elvis Opublikowano 27 Marca 2023 Autor Opublikowano 27 Marca 2023 Co prawda nie Toxic ani nie Albatros ale Respect, z napędem ?, i na płaskim ? 3
Rekomendowane odpowiedzi