samolocik Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 A to jest węglowa półka? Po powiększeniu zdjęcia nie wygląda ani na węglową ani na bajerancką. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartkosz Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Półka rzeczywiście bajerancka Moim zdaniem tylko węglowa półeczka to lekkie nieporozumienie, podobnie jak rowing w przedniej części. Po to właśnie robimy z aramidu, żeby antenki były dalej od węgla. A dziobek aramidowy przetrwa wiele po intensywnym sezonie latania widzę, że przód z czystego aramidu to fajna sprawa, po dzwonie tylko lekko się zniekształca ale nie pęka. Kilka kropel CA i lecimy dalej Bartek co to za mocowania do śrub pod skrzydła? Bez przesady .... Latam taki modelami do granic widzialności i nie mam problemów to chyba najważniejsze. Rowing daje bardzo dużo i pozwala zejść z wagą kadłuba o 20% Gwinty M4 do kupienia w sklepie modelarskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekooral Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Witam. Dziś otrzymałem kolejne fotki powstającego DLG. Czyli praca wre. Coraz bliżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekooral Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Witam ponownie. Coraz bliżej finału. Kolegą Bartek cały czas pracuje nad moim modelem. Jak wszystko dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu, model powinien do mnie dotrzeć. Postaram się utworzyć nowy temat z prezentacją modelu oraz z opisem ustawień aparatury. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekooral Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 I skrzydełka już prawie gotowe. Ok. Już nie będę zaśmiecać tego wątku. Tak jak pisałem wcześniej założę własny. Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi