pacek Opublikowano 17 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 jeszcze raz zapraszamy wszystkich niezdecydowanych kiedyś musi być ten pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 18 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 wielkie dzięki za dzisiejszą wspólną zabawę Japim wyszło coś z tego filmiku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Pacek: Film ładuje się właśnie na YouTuba. Niestety albo wygięła mi się ośka, albo śmigło było jakoś niecentrycznie założone i są strasznie wibracje, przez co filmik jest - ale rozmyty. Koniecznie musimy umówić się na kolejne kombacenie - wtedy zrobię tak, żeby już nie trzęsło. Kiedy będą fotki? A oto i film: http://pl.youtube.com/watch?v=kn05fH5MaLA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 18 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 fotki będę mógł wrzucić dopiero w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Było bardzo fajnie, dzięki za imprezę. Samolot skeiłem w godzinę. CA jest genialny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Kilka fotek z mojej strony. http://picasaweb.google.pl/przemyslaw.jakubczak/KombatGRaKalwaria Mam nadzieję, że pacek dostarczy ich dużo więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 to link do fotek. http://apacuszka.fotosik.pl/albumy/526024.html trzeba to będzie kiedyś powtórzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Witajcie! Combaciarze tak blisko mnie i dopiero teraz się połapałem?? O zgrozo!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Coś mi się wydaje, że trzeba zrobić jakieś kolejne kombacenie. Poleje się świeża krew :devil: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 ta ja i Andrzej wsiegda gatow :mrgreen: tylko od 12 do 26 jestem na urlopie ale zima zapowiada się łagodnie, tak więc, ktoś musi rzucić rękawice no i Janek zapowiada wzmocnienie sprzętowe na dniach, Przemek wylizałeś rany :?: pomyślałem, że ewentualnie gdybyś nie miał gotowego latadła to mógłbyś swoją katapultą ciskać w nas np: główkami kapusty albo jaką inną amunicją :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 buhaha dobre z ciskaniem amunicją ! Ja wzmocnienie (a raczej odbudowę) przeprowadzam i oczywiście można się spotkać aby coś znowu popsuć Sprzętu trzeba mieć odpowiedni zapas na przyszły sezon, muszę zdublować kawasaki, aby nie było niespodzianek jak w tym roku. A Rafał tego P40 odbudował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Rafał narazie się obraził na kombaty (jest szansa że mu przejdzie) :evil: narazie postanowił latać czymś w rodzaju pylona dookoła słupów :ost: no i będzie trzeba nie tylko model ale i słup naprawiać po urlopie biorę się za KI, ale cały czas ten me 110 po głowie chodzi, będę musiał się rozdwoić albo rozwieść a i w niedziele rozkwasiłem jednego Hellcata i co najgorsze nie w walce, ale będzie żył. Stoczyliśmy z Andrzejem 4 pojedynki wynik 1:1. IŁ-a nie da się ubić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Jak coś to chociaż popatrzeć podlecę jeśli oczywiście zaprosicie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 oczywiście zapraszamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 wczoraj troche polataliśmy z Andrzejem. Mój Helcat (coraz bardziej lubię nim latać, gdyby tylko, miał dłuższe skrzydła)przeciwko KI64 Andrzeja, dwa loty, bo zaczeło się robić ciemno, wynik Andrzej 3 cięcia, ja 0 :evil: :oops: . Modele całe, przydałby się ktoś jeszcze do treningu było by bardziej realistycznie, oprócz ataku trzeba by pamiętać o obronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Jakby przyszły weekend był sensowny pogodowo to może bym się wybrał do Was z bombowcem.. Zobaczymy jak z pogodą będzie. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 pogoda zapowiada się ok, to może jakiś mały sparing :?: z zapowiedzi szanownej małożonki :evil: u mnie raczej możliwa niedziela np po 10.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Podjechałbym i ja. Ale mam tak zawalony weekend - że może dopiero następny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 ja niestety nie dam rady, jestem na chorobowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 no to szybkiego powrotu do zdrowia i może jak będzie pogoda następny weekend, to i Przemkowi będzie pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.