Andrzej47 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Czy ten jeden lot to już ostateczny oblot RWDziaka? Czy też były później jakieś inne loty? Modelu w sklepie ciągle nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Pewnie jeszcze trwa biurokracja z załatwianiem certyfikatu europejskiego a może i amerykańskiego dopuszczającego ten samolot do lotu. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 A mnie się wydaje że cena tego zestawu będzie taka iż Artexowi nie opłaci się ciąć 2 zestawów bo tylu będzie chętnych po opublikowaniu ceny (vide Łoś Tomka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Czyżby patriotyzm do własnych konstrukcji miał się rozbić o cenę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 No wypraszam sobie, nie 2 a 5-ciu. :wink: I to tylko licząc forum. Czyżby patriotyzm do własnych konstrukcji miał się rozbić o cenę? Nie pierwszy to raz i nie ostatni, i nie tylko modelarstwo mam na myśli. :mrgreen: W każdym razie jaki bezie szpan na lotnisku, jak się pokaże z modelem którego wiadomo że nie ma nikt inny . :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 W każdym razie jaki bezie szpan na lotnisku, jak się pokaże z modelem którego wiadomo że nie ma nikt inny . Tu się zgadzam w 100%. Odczucia w tej materji są - bezcenne. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WZ Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Też będzie ''szpan'' :rotfl: jak się go rozwali za pierwszym podejściem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 A mnie się wydaje że cena tego zestawu będzie taka iż Artexowi nie opłaci się ciąć 2 zestawów bo tylu będzie chętnych po opublikowaniu ceny (vide Łoś Tomka) cena to sprawa bardzo względna -znam takich co 100zł za balsiaka z laseru z kompletem listewek nazwą zdzierstwem ( proszę się nie doszukiwać prywatnych wycieczek tych osób nie ma na forum ) ja nie strugałbym łosia ręcznie nawet gdyby kosztował ........ ha! myśleliście że podam cenę? - nie podam ... są sprawy niewymierne takie jak czas wolny , życie rodzinne , spotkania z przyjaciółmi...... dlaczego poświęcać coś na rzecz innych zajęć skoro można sobie ułatwiać życie zrobiłem sobie EDGA z depronu ...model za kilka złotych no może kilkanaście .... rozbiłem ich chyba z 4 ale mam frajdę jak dziecko . to nie wydane pieniądze dają radość. choć miło jak możemy je wydać.. czasem płacimy komuś za to że on zaoszczędzi nam czasu szpan - nie szpan ... można by postawić zakład że wielu obserwatorów nie będzie miało pojęcia ile taki czy inny model kosztuje . znam takich co szpanowali używanym matizem i takich co nową S-klasą wozili cement na budowę . To tylko kwestia podejścia . w końcu model samochód czy cokolwiek inne to tylko przedmioty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 To ewidentnie Szczery pisal A ja.... coz - zgadzam sie calkowicie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Mam tylko skromną nadzieję, że ta zwłoka nie jest podyktowana tym, że pogoda dopisała, model oblatany i czekamy na następne targi w Norymberdze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Rabiton niestety życie jest gorzkie i możesz mieć racje . Wyszły 4 (+1) RWD9 i to na razie koniec . Brak balsy . Cena 1190zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 To napiszę tylko że pomyliłem się o 10zł w prognozach cenowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Jak będzie oficjalnie w sprzedaży w pudełku z instrukcją to kto wie? A tak to nawet nie ma czym się pochwalić na sam start. A nie każdy jest w stanie zrozumieć wydatek f250 + koszt przesyłk na kupkę sklejki, balsy i listewek w woreczku śniadaniowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 To napiszę tylko że pomyliłem się o 10zł w prognozach cenowych. No coz - mam nadzieje, ze w przyszlosci sie bardziej postarasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Na pewno .Oglądając pierwsze zdjęcia zestawu było wiadomo ,patrząc po ilości użytego materiału i włożonej pracy w opracowanie że cena będzie oscylować w tych granicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Model wart swej ceny i zapewne częśc wybierze zakup tego zestawu inni zrobią wszystko od zera. Co do tego modelu interesuje mnie jego masa w stanie bez aparatury i silnika , oraz gotowego do lotu. Może ktoś mi poda te parametry. Jak użycie mechaniki tj klapy sloty itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.