pengo Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Czy ktoś z kolegów miał już okazję testować ten zestaw? https://www.banggood.com/FuriousFPV-F-35-Lightning-Flight-Controller-AirSpeed-Sensor-GPS-Module-Bluetooth-Module-p-1278861.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN FC przeznaczony dla Skrzydeł i samolotów, przypomina mi trochę mini wersje pixhawka. W zestawie dostajemy sam FC, rurkę pitota, antenę gps, odbiornik bluetooth, buzzer worek kabli. Zaprojektowany do współpracy z INAV. Ostatnio śmigło pocięło mi palca podczas startu z ręki, i chcę ten proces pozostawić elektronice i przejmować kontrole nad skrzydłem jak już będzie w górze, przy okazji fajne dodatki tutaj są. A gabaryty pozwalają umieścić to w niewielkich konstrukcjach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Trochę to tak jakby drogawe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Drogie bardzo. Lepiej kupić jakiegoś Omnibusa (dla iNav) albo jeszcze lepiej klona Pixhawka. Czy iNav obsługuje start typu arduplanowego "throw"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pengo Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zastanowię się, jakbym miał kupić omnibusa plus te wszystkie dodatki to cena wyjdzie podobna, tutaj mam już wszystko ze sobą zestrojone (plug and play) wydane w ładnym opakowaniu. Konfiguracja FC i mission planar z poziomu smartfona jest to też wygodna opcja na szybkie wypady, nie trzeba zabierać laptopa i się wpinać kabelkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi