robertus Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Piszę tu bo w sumie konstrukcja modelu jest pomyślana pod fpv. Ja kupiłem go do latania przy nodze i przy byle okazji. Jego wielkość 90cm rozpiętość i możliwość szybkiego montażu w przygodnym terenie oczarowała mnie. Widziałem go u kolegi DJ. Parametry: Rozpiętość 900mm Długość: 422mm Waga do lotu: 455g z instrukcji i zgadza się z tą po oblocie Materiał EPP Silnik 2204-1870kv Regulator 30A Bateria 3S 1300-2200mAh - ja latam na 1300mAh Śmigło 6x3, specjalna nakrętka mocująca do osi silnika, która jest gwintem lewym, trzeba uważać, żeby nie złamać lub zgubić. Ciągła stabilizacja lotu w dwóch trybach, beginer i advanced, niestey nie da się jej wylączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a2j Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Fajne skrzydełko planujesz wyposażyć je w FPV? czy można wiedzieć za jaką kwotę je nabyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Kupiona na banggoodzie: https://www.banggood.com/ZOHD-Orbit-900mm-EPP-AIO-HD-FPV-Flying-Wing-RC-Airplane-PNP-With-Gyro-p-1168299.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN FPV kto wie. Jeszcze jak znajdę chwilę to obstrykam bardziej, bo fane patenty są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Moja recenzja, może komuś pomoże w wyborze. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taras Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 film jest niedostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Mój błąd. Już powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Znalazłem jeden feler tego skrzydełka. Z jednym skrzydłem nie lata dobrze. Zbyt energicznie wyrzuciłem model i połowa została mi w ręce. Potestowałem bardziej stabilizację i ten tryb beginner jest całkiem ciekawy. Może działać jak panic button. Ze świecy a co ciekawe z lotu odwróconego bardzo ładnie go obraca do lotu poziomego normalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Takie jeszcze testowanie stabilizacji w trybie beginer. Można to potraktować jako guzik panic. System potrafi spoziomować skrzydełko ze świecy a nawet z lotu plecowego. Trzeba za to zwrócić uwagę przy wyrzucaniu, lepiej wyrzucić w górę niż poziomo, bo w poziomie stabilizator będzie tak stabilizował po wyrzucie, że może zabraknąć wysokości i skończymy w trawie. Nie nie wyrzucać za mocno, bo może zostać skrzydło w ręce bo się rozepnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi