robert.pilot Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Zlot Gigantów w Kąkolewie 2018 Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daras Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Hehe nawet ja z żoną się załapałem na ostatniej fotce, tyłem bo tyłem, ale zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Byłem w niedzielę. Wielka szkoda, że wiatr był w poprzek pasa. Gwiazda niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daras Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Latał któryś z Was czy tylko jako operatorzy kamer tam gościliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Byłem w niedzielę. Wielka szkoda, że wiatr był w poprzek pasa. Gwiazda niedzieli. O tak, jestem tego samego zdania... Piękny model... Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Latał któryś z Was czy tylko jako operatorzy kamer tam gościliście?Niestety nie latałem. Mój nawiększy model ma 1400 rozpiętości. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi