robert.pilot Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 Zlot Gigantów w Kąkolewie 2018 Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daras Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 Hehe nawet ja z żoną się załapałem na ostatniej fotce, tyłem bo tyłem, ale zawsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert.pilot Posted July 2, 2018 Author Share Posted July 2, 2018 Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Byłem w niedzielę. Wielka szkoda, że wiatr był w poprzek pasa. Gwiazda niedzieli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daras Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Latał któryś z Was czy tylko jako operatorzy kamer tam gościliście? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert.pilot Posted July 2, 2018 Author Share Posted July 2, 2018 Byłem w niedzielę. Wielka szkoda, że wiatr był w poprzek pasa. Gwiazda niedzieli. O tak, jestem tego samego zdania... Piękny model... Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Latał któryś z Was czy tylko jako operatorzy kamer tam gościliście?Niestety nie latałem. Mój nawiększy model ma 1400 rozpiętości. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts