Zybidk Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Witam z racji tego że poprzedni wątek został zarchiwizowanych pozwoliłem sobie założyć nowy. Czy w Słupsku lub okolicach lata ktoś? Ewentualnie gdzie i kiedy. Bylem na lotnisku aeroklubu, ale tam się chyba nic nie dzieje bo teren zarośnięty. Jestem teraz w Słupsku i fajnie byłoby się spotkać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmalolat23 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Witam. Ja mieszkam jakieś 50 km od słupska w stronę Lęborka. W Lęborku may ładne miejsce do latania. Gdyby coś zapraszam. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Ło matko mamy refleks :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Ostatnio żadnej relacji foto nie było, troszkę nadganiam. Na lotnisku Aeroklubu Słupskiego w dniu dzisiejszym zorganizowany był festyn charytatywny w którym nasza ekipa brała udział. Mała wystawa modeli i kilka lotów. Jeden z lotów na filmie, model to dzieło naszego Prezesa a lata jego wnuk Kolo (wnuk duży, znaczy się że Prezes już swoje lata ma ). https://www.youtube.com/watch?v=DkNrH_45KBE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 I fotki z imprezy z lokalnej gazety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Pięknie Orlik wygląda. Już skończony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Jeszcze trochę do skończenia zostało, kalkomanie z napisami i różne oznaczenia, instalacja paliwowa, podłączenie wszystkiego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi