Zybidk Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 Witam z racji tego że poprzedni wątek został zarchiwizowanych pozwoliłem sobie założyć nowy. Czy w Słupsku lub okolicach lata ktoś? Ewentualnie gdzie i kiedy. Bylem na lotnisku aeroklubu, ale tam się chyba nic nie dzieje bo teren zarośnięty. Jestem teraz w Słupsku i fajnie byłoby się spotkać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmalolat23 Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 Witam. Ja mieszkam jakieś 50 km od słupska w stronę Lęborka. W Lęborku may ładne miejsce do latania. Gdyby coś zapraszam. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Posted January 9, 2019 Share Posted January 9, 2019 Ło matko mamy refleks :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jędrek Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Ostatnio żadnej relacji foto nie było, troszkę nadganiam. Na lotnisku Aeroklubu Słupskiego w dniu dzisiejszym zorganizowany był festyn charytatywny w którym nasza ekipa brała udział. Mała wystawa modeli i kilka lotów. Jeden z lotów na filmie, model to dzieło naszego Prezesa a lata jego wnuk Kolo (wnuk duży, znaczy się że Prezes już swoje lata ma ). https://www.youtube.com/watch?v=DkNrH_45KBE Link to comment Share on other sites More sharing options...
jędrek Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 I fotki z imprezy z lokalnej gazety Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahaweto Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Pięknie Orlik wygląda. Już skończony ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jędrek Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Jeszcze trochę do skończenia zostało, kalkomanie z napisami i różne oznaczenia, instalacja paliwowa, podłączenie wszystkiego. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts