Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lukwisz.pl Opublikowano 19 Lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 W ten weekend byłem w Imperial War Muzeum w Duxford na pokazach lotniczych Flying Legends. Załączam taką skrótową relację natomiast po dokładnieszy opis zapraszam na https://lukwisz.pl/flying-legends/ 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Super sprawa! Zdjęcia extra, a to w kabinie Spitfire - bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz.pl Opublikowano 19 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Żebyś wiedział, że bezcenne - trzeba było wybulić 20 Elżbietek;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Piękności. Gdyby nie to ze od dawna miałem zaplanowany urlop połączony z zawodami F3U to sam chciałem tutaj przyjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a2j Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Same ślicznotki zazdroszczę. Piękne profesjonalne zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi