AndrzejC Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 No teraz to ma wygląd. Wygląda jak torpedowiec rakietowy... A.C, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 wybrałem opcję C jako najprostszą, przepływ wody jak dodam gazu w wannie jest, ale nie za duży. łopatki z wentylatora przykleiłem do osi silnika, nawet dmucha. przesunąłem balast dziobowy bardziej do przodu. antenę odbiornika schowałem w maszcie bandery i przymierzyłem atrapy silników, bo tył mi się taki pusty wydaje. nadal nie wiem jaką zrobić nadbudówkę ? coś będę kombinował... Wiesz jednak, że rurką powrotną chłodzisz wodą już podgrzaną pierwszym przebiegiem? Temperatury wody wychodzącej wzrośnie, ale silnik nie ochłodzi się w zasadzie bardziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Młody człowieku z Krakowa, zamiast wieszać na flagsztoku ponurą czarną szmatę, nie lepiej było napisać na burcie jestem bandytą i złodziejem. To dokładnie to samo. Ludzie zacznijcie myśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Młody człowieku z Krakowa, zamiast wieszać na flagsztoku ponurą czarną szmatę, nie lepiej było napisać na burcie jestem bandytą i złodziejem. To dokładnie to samo. Ludzie zacznijcie myśleć. Oni też http://kresy-siberia.org/hom/element/martin-hazell-collection/marek-twardowski-collection/polish-navy-submarine-orp-sokol/?lang=pl świat jest kolorowy a nie czarno -biały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Te flagi :pirackie" potraktowałem jak zabawę natomiast młody człowieku z Miedzianej Góry, Ty chyba czegoś nie rozumiesz: Oni też http://kresy-siberia.org/hom/element/martin-hazell-collection/marek-twardowski-collection/polish-navy-submarine-orp-sokol/?lang=pl świat jest kolorowy a nie czarno -biały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RomanX Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 widzę, że niektórzy odlecieli po gorącym dniu przykro mi ... że tak to zostało odebrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burakko Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Nie przejmuje się mój syn ma 2 lata i drewniany statek piracki. Watpie ze wyrośnie na bandytę. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi