Justerra Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Cześć poleci ktoś jaki hotel w zakopanem interesuje mnie wrzesień i najlepiej z jakimiś atrakcjami dla małego dziecka..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 złoto ze styków ale czasem ludzie kolekcjonują. No chyba że są inne powody o kt nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Jednego starego można wyciągnąć do 300 zł. Stare kontakty 100 Treści w tym poufne i intymne 200. Reszta na podmianę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 khmm, tylko te stare nie miały swojej pamięci, kontakty były zapisywane jedynie na karcie sim tak samo jak sms'y, o "app" można było pomarzyć takie telefony zaczynają być w cenie i ludzie lubią skupować .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eeemil Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Cześć Powiedzcie mi po co ludzie skupują stare telefony>>> Cześci z niektórych telefonów można wykorzystać do własnych projektów DIY, np. wyswietlacz z Nokii 3310 do arduino. Możliwe też że działające stare telefony są masowo exportowane do Afryki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssuchy Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Eeemil, zgadza się! Przykład takiego projektu typu zrób sam z naszego, modelarskiego podwórka: Modelarski miernik uniwersalny z forum alexrc. Mateusz, nie tylko ze styków. Stare Nokie aż "kapały" od złota i miały super przemyślaną konstrukcję mechaniczną: W nowych chińczykach/koreańczykach już tylu złotych kolorków nie znajdziecie (o ile w ogóle). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi