robertus Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Cześć Polećcie coś zamiast Hobbyking Blueseries. Stosowałem je od 30A do 70A i jestem z nich super zadowolony, ale chyba się skończyły. Nie wiem teraz na czym skupić oko. Chcę wejść w jakiś system, żeby kartą programować kilka regulatorów. posiadanie każdego z innej parafii jest upierdliwe. Potrzebuję do samolotów do śmigła lub EDF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Mam ten sam problem. Od jakiegoś czasu kupuję ZTW Beatles. Od 30 do 100A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 ZTW? Popatrzę co to. Właśnie przeglądam sieć. Wiem, że Hobbykink Blueseries było rebrandowanym Mystery. Znajduję Mystery w trzech wersjach - Cloud, Fire Dragon i Top Speed. A było dobre to musieli pozmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 do mniej ważnych modeli - jakby takie były - mam jeszcze ABC RC ale jakoś przestała działać karta i nie mogę zaprogramować hamulców. Używam też hobbyking pomarańczowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLITEK Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Hobbywing Skywalker albo TURNIGY Plush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Miałem jeden ZTW (zielony) - moje boje z tym reglem zakończone zwrotem kasy z Banggood opisałem tu na forum. Od lat użytkuję Dualsky 65A Lite - bez zastrzeżeń. Prądy do 50A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Tak sobie poszukałem i dowiedziałem się, że ZTW, Mystery i HK Blueseries, Black Mantis to to samo, tylko z inna naklejką. Programuje się je tą sama kartą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi