Marek_Spy Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Chce czymś okleić model laminatowy Cessny 334 skymaster i muszę zrobić paski a malowanie niestety odpada ( mieszkanie a do modelarni daleko ) i pomyślałem o taśmie do pakowania tylko jak wycinać paski ? Żeby sie dało do czegoś przykleić a potem wyciąć i nanieść ? Może jakieś pomysły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JANTAR87 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Cześć,folia samoprzylepna , jak na reklamy. Wymierz, wybierz kolor, zamów. Lubią też dostawać w pliku jpg. co najmniej, najlepiej w dxf. Dużo jest takich firm. Wytną co zechcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 A jeśli grubość standardowego Oracalu (czyli formy reklamowej) Ci przeszkadza, to są rzeczy specjalnie do tego:http://riku.pl/grupa/p/id/3747/kontekst/3747/ Tylko kolorów mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 W Modelarni jest większy wybór Oratrimu/Oraline'u https://sklep.modelarnia.pl/k249,materialy-konstrukcyjne-pokrycia-folie-oracover-oratrim-oraline.html Ewentualnie można kupić samoprzylepną folię Orastick (jest cieńsza i lżejsza od stosowanego w reklamie Oracala) i samemu ciąć paski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Dokładnie wyczyść/wymyj szybę i na nią na mokro przylep paski folii pakowej. Można kupić w różnych kolorach. Z tej przyklejonej folii wytnij skalpelem paski jakie Ci potrzebne i przenieś na model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Co masz na myśli folii pakowej ? Myślałem o takiej taśmie do pankowania, one są w różnych kolorach Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi