juras_p@op.pl Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Witam. Na jaki konkurs mogę pojechać z motoszybowcem HERON z MULTIPLEXA? Pozdrawiam Marek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Na F5J i f3f Czyli termika lub/i zbocze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys20000 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Na F3J, F3B, F5B też się da tym polecieć. Do F3J i F3B trzeba haczyk do holowania dorobić i śmigiełko zdemontować. No i jeszcze F3K ale tu może być ciężko. Czyli termika szybowce, szybowce uniwersalne i prędkość+ dystans i ostatnie to rzutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras_p@op.pl Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Mam też dodatkowe pytanie Czy mogę model z napędem elektrycznym zanieść w góry np na Kasprowy (ale nie tylko) i tam nim latać? Wiem, że są lotniska modelarskie w górach, ale zew natury odzywa się i robi swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Proszę bardzo, tutaj znajdziesz samodzielnie wszystkie informacje na temat gdzie i na jakich zasadach możesz latać: https://droneradar.eu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras_p@op.pl Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi