witold_pi Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Czym się różnią, która wersja jest pewniejsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 M. In. pojemnością systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Oficjalnie na zawodach w EU powinieneś używać EU z LBT. Ale do latania kolo nogi to International jest lepszy. Zmiana z jednego na drugie to kwestia 5 minut. Ostatnio na zawodach na Łotwie flashowalem wersje International na EU bo przyjechali panowie z jakiś służb z furgonetka napakowana antenami i sprawdzali pasmo. Tak jak powiedziałem zajęło mi to 5 minut. Więcej zabawy miałem z odbiornikami XM+ które musiałem wygrzebac z modeli i polutowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 I co udało im się kogoś namierzyć czy może tylko przyjechali pooglądać jak latacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Pomierzyli a potem pojechali. Nie wiem jakie były wyniki tych pomiarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi