cZyNo Opublikowano 10 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Nowe miejsce. Czekamy na wiatr. Ja stawiam ze zacznie wiać kolo 15. I wtedy powinny rozpocząć się dzisiejsze loty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Wiaterek się wzmaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 No i udało się oskarżać jedna grupę, która udało się nam anulować. I jesteśmy zadowoleni z tej decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Dziś latamy w ciepełku na zboczu Vitt. Wiatr do 10ms. Czasy najlepszych Oscylują koło 40sek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Pierwsza runa za nami. A trzy przed nami Dziś chyba transmisja online działa dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Pierwsza runa za nami. A trzy przed nami Dziś chyba transmisja online działa dobrze A,gdzie można załapać się na transmisję, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 live stream f3f wpisujemy w youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Dzięki,już oglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Tez bym pooglądał. Ale czasu brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dambens Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Strasznie szybko tam latacie, nic nie widać ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Ja wszystko widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Dziś w końcu był dzień gdy warunki były z grubsza równe dla wszystkich i prawie przez cały dzień. I w końcu mogliśmy sobie z Antkiem polatać tak jak lubimy. Trzydziestki nie zrobiliśmy, ale i tak jesteśmy zadowoleni. Jutro zapewne będzie powrót do wolnego latania na Goor. A teraz w końcu zasłużony czas zabaw wraz z kolegami z Czech No i z ciekawostek...jeden z modeli szybowców, zamienił się w rasowego uboota. Jak to w Niemczech przystało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Glon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Dziś nie bede mial łatwo. Wiatr cały dzień ma spadać, a ja jestem na listach startowych albo w połowie, albo pod koniec. Ale inni będa mieli lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Dasz radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Dziś nie bede mial łatwo. Wiatr cały dzień ma spadać, a ja jestem na listach startowych albo w połowie, albo pod koniec. Ale inni będa mieli lepiej Trzymam drążki (kciuki) ,i do przoduuuu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 No i pierwsz kolejka gdzie wiatr mocno się zmieniał. Od 3 do 7-8ms. I tak tez zmieniały się wyniki. Ja tym razem nie miałem szczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 No i dziś polegnę. Miałem reflight a po 15min czekania na wiatr puścili mnie znów. W sraczce No nic. Walczymy dalej Ale za to Andrzej wykorzystał warunek jaki dostał. I mam nadzieje ze Antkowi tez pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi