young Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Jako że lato zbliża się do końca postanowiłem zamontować zwykłą kamerkę na skrzydle i coś nagrać . Tu pomogła zwykła taśma klejąca i w górę. Wszytko działo się jak zwykle w drodze z pracy do domu. Dodatkowo w tle pojawia się skrzydełko kolegi. Miłego oglądania. Ps trochę ta kamerka i turbulencje zaburzają lot. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a2j Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Dziś faktycznie ostatki by polatać, od jutra deszcze. Postaram się dziś wyskoczyć, tym bardziej że przesiadłem się na nowego linka i korci zrobić testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 21 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Daj znać jaki link ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Fajnie że polatałeś. Ja dziś też próbowałem ale wymiękłem przy 7m/s ciągłego. Porywy łamały gałęzie w pobliskim lasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 21 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Fajnie że polatałeś. Ja dziś też próbowałem ale wymiękłem przy 7m/s ciągłego. Porywy łamały gałęzie w pobliskim lasku. Przy takim wietrze to by mi kamerę pewnie zdmuchnęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a2j Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Daj znać jaki link ? Sprzedałem Spektrum DX6 i zakupiłem Frsky Taranis X9D plus SE. Chory byłem na niego już jakiś czas, powiem jedno - miodzio. Wreszcie telemetria, poziomy RSSI i akumulatora, naprawdę super. Świeży zakup paczka przyszła wczoraj . Polatałem dziś moim skrzydłem FT Arrow tak od 18:00 z 20 min a później porzucałem Mimi aż zrobiło się ciemno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Fajnie że polatałeś. Ja dziś też próbowałem ale wymiękłem przy 7m/s ciągłego. Też już-już miałem wymięknąć, ale dżwigar mnie uprzedził ... ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Też już-już miałem wymięknąć, ale dżwigar mnie uprzedził ... ... Moja Maxa jest do 8m/s projektowana, więc nic by się pewnie nie stało, ale pilot jakiś taki strachliwy były tym razem. PS A model da się odbudować czy przysłowiowy szrot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Moja Maxa jest do 8m/s projektowana, więc nic by się pewnie nie stało, ale pilot jakiś taki strachliwy były tym razem. PS A model da się odbudować czy przysłowiowy szrot. Już myślałem... nie, właściwie to nie zdążyłem nawet japy rozdziawić, bo zanosiło się na plask-plask skrzydłami, ale ten podmuch minął i jakoś przyziemiłem w jednym kawałku.Dżwigar okazał się cały, tylko jego łoże w skrzydle się rozlazło zdziebko... Dobrze, że miałem lekką baterię i ciężkie skrzydła. Skrzydło do naprawy bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi