young Opublikowano 29 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 w tym wątku umieściłem film z lotu Phoenixem 2000 , z kamerą zamontowaną na skrzydle: http://pfmrc.eu/index.php/topic/76383-ostatnie-dni-lata-trzeba-by%C5%82o-co%C5%9B-nagra%C4%87/ teraz zapraszam do obejrzenia tych lotów ale w widoku z nad modelu widać prace jesienne na polach, a w dalekim tle Piastów, Ursus, wieżowce w Warszawie i Janki. Proponuję tryb HD. pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a2j Opublikowano 29 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Mariusz z czego to nagrywane, domyślam się że to dron ale jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 29 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Mariusz świetne ujęcia. Nie wiem czy tylko u mnie, ale film się przycina. Niby net mam szybki bo 300/30 Mb/s ale mimo to sie przycina. Kamera chyba dobra bo ostrość i odwzorowanie kolorów świetne. PS Tylko lądowanie to do nogi następnym razem poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 29 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Mariusz z czego to nagrywane, domyślam się że to dron ale jaki? kolega poleciał Mavicem AIR (taki mały kieszonkowy, ale z dużymi możliwościami) Mariusz świetne ujęcia. Nie wiem czy tylko u mnie, ale film się przycina. Niby net mam szybki bo 300/30 Mb/s ale mimo to sie przycina. Kamera chyba dobra bo ostrość i odwzorowanie kolorów świetne. PS Tylko lądowanie to do nogi następnym razem poproszę. co to przycinania się filmu to nie wiem dlaczego. co do lądowania to wiesz w F5j byłoby zero punktów, uruchomiłem klapy i podwiało z przodu,... przynajmniej był krecik i kurz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 29 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Bo za szybko klapy włączyłeś. Klapy przy tej wysokości to tak na 5m przed sobą na full. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 29 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Bo za szybko klapy włączyłeś. Klapy przy tej wysokości to tak na 5m przed sobą na full. ..... było znacznie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 29 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi