young Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 w tym wątku umieściłem film z lotu Phoenixem 2000 , z kamerą zamontowaną na skrzydle: http://pfmrc.eu/index.php/topic/76383-ostatnie-dni-lata-trzeba-by%C5%82o-co%C5%9B-nagra%C4%87/ teraz zapraszam do obejrzenia tych lotów ale w widoku z nad modelu widać prace jesienne na polach, a w dalekim tle Piastów, Ursus, wieżowce w Warszawie i Janki. Proponuję tryb HD. pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
a2j Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 Mariusz z czego to nagrywane, domyślam się że to dron ale jaki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_P Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 Mariusz świetne ujęcia. Nie wiem czy tylko u mnie, ale film się przycina. Niby net mam szybki bo 300/30 Mb/s ale mimo to sie przycina. Kamera chyba dobra bo ostrość i odwzorowanie kolorów świetne. PS Tylko lądowanie to do nogi następnym razem poproszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
young Posted September 29, 2018 Author Share Posted September 29, 2018 Mariusz z czego to nagrywane, domyślam się że to dron ale jaki? kolega poleciał Mavicem AIR (taki mały kieszonkowy, ale z dużymi możliwościami) Mariusz świetne ujęcia. Nie wiem czy tylko u mnie, ale film się przycina. Niby net mam szybki bo 300/30 Mb/s ale mimo to sie przycina. Kamera chyba dobra bo ostrość i odwzorowanie kolorów świetne. PS Tylko lądowanie to do nogi następnym razem poproszę. co to przycinania się filmu to nie wiem dlaczego. co do lądowania to wiesz w F5j byłoby zero punktów, uruchomiłem klapy i podwiało z przodu,... przynajmniej był krecik i kurz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_P Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 Bo za szybko klapy włączyłeś. Klapy przy tej wysokości to tak na 5m przed sobą na full. Link to comment Share on other sites More sharing options...
young Posted September 29, 2018 Author Share Posted September 29, 2018 Bo za szybko klapy włączyłeś. Klapy przy tej wysokości to tak na 5m przed sobą na full. ..... było znacznie dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_P Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts