Marcin83 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Witam, czy któryś z Was może wie coś na temat firmy JISPRO z Czech? Czy nadal istnieje? Chcę zamówić właśnie Promyka ale narazie odpowiedzi zero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmodel Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Nie jestem pewien ale chyba już nie działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin83 Opublikowano 21 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Sprawdzałem stronę internetowa i istnieje nadal. Szkoda bo dobry model i w dobrej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Nie wiem czy firma działa, ale model jest już od dawna niedostępny. Niedawno za to widziałem używany chyba na OLX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Tak, był w bardo dobrym stanie ale sprzedany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma22 Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Wg moich informacji model niestety nie jest produkowany ale u mnie pod sufitem wisi gotowy do lotu i cieszy oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buchmar99 Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Witaj Waldku, jet kolega który chce zakupić takiego promyka, wisi jeszcze u Ciebie pod sufitem? może kolega by nadał mu drugie życie na wolności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko11 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Formy Wistmodel do Promyka są u producenta GP 14 i robi Promyka można się z nim skontaktować https://www.gpgliders.com/news/gp-14-se-velo-in-1-2-5-scale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Obecny producent już zdążył o tym poinformować tylko trzeba czytać forum a i nawet kilka sztuk zaoferować do sprzedaży tylko potem jakaś cisza nastała... Nikt nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi