Raffik Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Ej słuchajcie, mam problem. No bo podoba mi się pewna laska, ale nie wiem jak do niej zagadać... ;/ Może jakaś pomoc? Po prostu podchodzisz, muskasz ją delikatnie w czoło... Zjebało cie? Podchodzisz do dziewczyny, obejmujesz ją ramieniem i mówisz seksownym głosem "Co tak stoisz jak widły w gównie?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Cześć tato, wróciłem! Ojciec siedzący przed komputerem, nie odrywając wzroku od monitora pyta: - A gdzieś ty był? - W wojsku tato! Lotnisko w Nowym Yorku. Facet wchodzi do windy a za nim kobieta w mundurku, mini spódnica, żakiet, stewardesa jakaś. Facet zaintrygowany ta sytuacja mowi: - Hello, you fly USA airways? Kobieta nie odzywa sie, tylko patrzy na niego zdziwiona. Facet pomyślał no to co, spróbuję jeszcze raz: - Flugen sie Lufthansa ja..? Kobieta bardziej zdziwiona patrzy na niego i nic nie mówi. No trudno - pomyślał facet....ale próbuję jeszcze raz: - Volare sinora Alitalia? Wtedy kobieta mowi: - A w mordę chcesz? - Aha, LOT! Przychodzi pijany student na egzamin z matematyki i pyta profesora, czy może zdawać. Egzaminator był litościwy, wiec stwierdził, że nie widzi przeszkód i na rozgrzewkę kazał studentowi narysować sinusoidę. Student wział kredę, podszedł do tablicy i narysował piękna sinusoidę. Egzaminator na to: - No widzi Pan, jednak Pan umie. Na co student: - Niech Pan Profesor poczeka, to dopiero układ współrzędnych. Student zdaje egzamin na wydziale weterynarii. Profesor zwraca się mówiąc do niego: - Młody człowieku, jestem bardzo zmęczony, zadam ci tylko jedno pytanie, jeżeli odpowiesz, to zaliczę ci semestr! Czy u krowy można przeprowadzić aborcję? Student mysłi ,myśli, ale nie ma zielonego pojęcia... oblał! Wraca, po drodze wstępuje do pubu i wychyla kilka głębszych. Troskliwy barman przypatruje się studentowi i pyta: - Słuchaj, powiedz mi, co cię tak dręczy? Może będę ci mógł w czymś pomóc? Student na to: - Jaaakżeeś taaki mąąądryy, too poowiedz mi czy u krowy moożna przeprowadzić aaborcjee?.... Barman (wycierając szklanice) patrzy na delikwenta i ściszonym, współczującym głosem odpowiada: - Ale żeś się kolego wpier*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Czy prezydent elekt USA ma j... a ? - OBA MA ! jak po zaprzysiężeniu nowego prezydenta USA będzie nazywał się Biały dom ? BARAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Czy prezydent elekt USA ma j... a ? - OBA MA ! jak po zaprzysiężeniu nowego prezydenta USA będzie nazywał się Biały dom ? BARAK hahaha :jupi: :lol2: :lol2: :rotfl: xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Znam w innej wersji: "Ile jaj ma Obama? -Oba Ma! " http://pl.youtube.com/watch?v=_NM9Yh3uUAA Fajny skecz, też śmieszne :faja: (to jest 1/3 cześć, polecam obejrzeć wszystkie trzy ;D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Będe brał cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Do pustego żołądka wpada jajko. Usadawia się w kącie i zasypia. Po nim wlatuje jeszcze sałatka, pomidor i śledź. Wszyscy spokojnie kładą się i zasypiają. Chwilę za nimi wpada wódka i krzyczy: - Słuchajcie, tu takie nudy, a na górze impreza, wracamy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Będe brał cię -"co -UFO" :rotfl: :rotfl: :rotfl: Nie mogę myślałem że padnę. Motyl kawał znany a dobry :wink: Siedzi facet z teściową, jest deszcze meteorytów. Facet pomyślał życzenie, teściowa nie zdążyła :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Jaka jest roznica miedzy Ameryka a W. Brytania ? W W. Brytani na czarnego w Bialym Domu - mowi sie - wlamywacz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Funny drawing 3cie Piętro S01E24 - "Kreskówki" 3cie Piętro S01E17 - "randkowe konto" Uwaga, poziom inteligencji 1 stopień niżej: http://pl.youtube.com/watch?v=NU6J6Y_ipoA Uwaga, poziom inteligencji 2 stopnie niżej: http://pl.youtube.com/watch?v=POW_gVkBHt8 :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Przychodzi facet do lekarza, Panie drogi daj pan coś na jeb***. Lekarz wyciąga dwie małe niebieskie tabletki. Pacjent spogląda, Panie czemu tylko dwie? No a ile Pan chciał ? oj głowa mnie jeb***, tu mnie jeb***, noga mnie jeb*** :wink: ( nie da się tego inaczej ocenzurować :wink: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Przychodzi rolnik do weterynarza. - Panie doktorze, buhaj mi coś ostatnio osłabł. Daj mu pan coś na wzmocnienie, jak ostatnio. - Hm. No dobrze, a co ja mu ostatnio przepisałem? - Nazwy nie pamiętam, ale w smaku było miętowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Kobieta po 50-tce oglada sie w lustrze ,obwisłe piersi ,pomarszczona twarz ,otłuszczony brzuch z satysfakcja stwierdza : a dobrze ci tak ty stary h..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Facet zobaczył na ulicy kobietę z idealnymi piersiami. Podbiegł do niej i spytał się: - Czy dasz mi jedną ugryźć za stówę? - Wal się pan. - To może za tysiąc? - Nie jestem dziwką. - A za 10.000 zł? Kobieta pomyślała sobie, że to spora sumka i warto ją zdobyć. - Dobrze, ale nie tu. Poszli w ciemny zaułek, gdzie kobieta rozebrała się od pasa w górę pokazując najpiękniejsze piersi na świecie. Facet zaczął je lizać, pieścić, ssać i całować, ale nie gryzł. W końcu zniecierpliwiona kobieta powiedziała: - To ugryzie pan czy nie? - Nie, trochę drogo... >>>>>>>>>>>>> Przychodzi 18-letnia blondynka do apteki i mówi: - Poproszę dowcipne środki antykoncepcyjne. - Jakie? - pyta sprzedawczyni. - No dowcipne. Koleżanka mi mówiła, że środki antykoncepcyjne dzieli się na doustne i dowcipne... >>>>>>>>>>>>>> - Kochani turyści, nie miejcie tej natury, nie srajcie na deskę, tylko wprost do dziury. Dozorca. Dopisek pod spodem: - Kochany dozorco, proszę nam darować, dupa nie armata, nie umie celować. Turysta. >>>>>>>>>>>>> Rozmawiają dwie sąsiadki: - O, Patrz! Mój Mietek niesie bukiet róż... Pewnie znowu będę mu musiała dać d**y. - A co, nie masz dzbanka? >>>>>>>>>>>>> Idzie zakonnica przez park i nagle złapało ją pięciu zbójów i ją zbiorowo zgwałcili. Po wszystkim zakonnica otrzepuje się wychodzi z krzaków i mówi: - No... Chociaż raz porządnie, do syta i bez grzechu. >>>>>>>>>>>>> Listonosz odchodzi na emeryturę. Mieszkańcy jego rewiru postanowili go pożegnać, każdy na swój własny pomysł. Przychodzi do pierwszego domu, otwiera facet, bierze listy i wręcza mu czek na 200zł. W drugim domu dostaje pudełko kubańskich cygar, w trzecim butelkę dobrej whisky. Przychodzi do czwartego, otwiera mu odziana skąpo, ponętna blondynka. Patrzy na niego kocim wzrokiem i zaciąga do sypialni. Jeden, dwa... pięć orgazmów. Po wszystkim kobieta przygotowuje mu wspaniały obiad. Na sam koniec podaje mu kawę i banknot dziesięciozłotowy. Facet zdziwiony drapie się po głowie: - To, co pani dla mnie zrobiła było wspaniale, ale po co mi te dziesięć złotych? - Zastanawiałam się, co panu dać w związku z odejściem na emeryturę. W końcu mąż powiedział: - Pier***ol go. Daj mu dychę... - A posiłek sama wymyśliłam... Może na razie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Jak na 15 latka to wyuzdany masz dowcip . :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Tomku czasy się zmieniają! Ja w jego wieku rozmawiałem z kolegami o nowym zestawie resoraków, o pistolecie na kapiszony, o klockach Lego... :roll: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 O czym rozmawia się z kolegami to jedno. O czym się pisze publicznie to już nie to samo . Mi osobiście nie odpowiada jak 15 latek używa dowcipu 35 latka. I zmiana czasów jakoś nie przekonuje mnie . Dobra kończmy to , bo miało być śmiesznie ,a wychodzi ponuro. :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Mi osobiście nie odpowiada jak 15 latek używa dowcipu 35 latka. jak chcecie to usunę post... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Nie chcecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camkey Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 jak chcecie to usunę post... Ale to tak jak pierdnac i wyjsc z pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.