madrian Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 jak chcecie to usunę post... Ale to tak jak pierdnac i wyjsc z pokoju Myślisz, że lepiej zwalić na kogoś innego? :devil: Mąż wraca do domu lekko niewyraźny: - Piłeś? - No coś ty, ani kropelki. - Przecież widzę, że ledwie stoisz na nogach. Przyznaj się. Piłeś? - Nie piłem. - Powiedz Gibraltar. - Piłem. W barze: Klient zamawia “Manhattan”. Barman podaje drinka, ale w kieliszku pływają jakieś zielone farfocle - pietruszka czy inny szczypiorek. - A to co?! - Klient na to. A barman: - Aaa… To? …Central Park! W sklepie: - Jest wódka? - A jest osiemnaście ukończone? - A jest koncesja? - Oj masz, zażartować nie można… Ojciec siedzi przy komputerze. Do pokoju wchodzi syn: - Cześć tatku, wróciłem. - Cześć synek, gdzie byłeś? - W wojsku, tatku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkas Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Niemiec, Rusek i Anglik podróżują po świecie i pewnego dnia trafili nad magiczne jezioro, które, jeśli pobiegniesz pomostem, wyskoczysz do niego i powiesz jakieś słowo to jezioro zamieni się w tą rzecz. - Pierwszy biegnie Rusek, wyskoczył i krzyknął Vodka!! Jezioro zamieniło się w Wódkę. - Następny biegnie Niemiec i krzyknął Bier!! Jezioro zamieniło się w piwo. - Jako ostatni biegnie Anglik. Biegnie, biegnie poślizgnął się i wrzasnął: O Shit!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Nie chcecie no to kolejna porcja :wink: tym razem "bardziej dopasowana do wieku" Czym różni się uczeń dobry od złego? Złego leją rodzice, dobrego - koledzy. >>>>>>>>>>> Na zakończenie roku szkolnego dyrektor zwraca się do uczniów. - Życzę wam przyjemnych wakacji, zdrowia i żebyście we wrześniu wrócili mądrzejsi. - Nawzajem - odpowiada młodzież. >>>>>>>>>>> Dwie blondynki przeglądają kalendarz: - Zobacz. Jutro jest Maksymiliana. Znamy jakiegoś Maxa? - Tak, Ibuproma. >>>>>>>>>> Blondynka pyta brunetkę: - Gdzie leży Krym? - Na ciostku. >>>>>>>>>> Przychodzi Niemiec do polskiego sklepu i pyta: - Czy są pomidory? Sprzedawczyni odpowiada: - Tak są. Na to Niemiec mówi: - Takie małe? U nas mamy takie duże pomidory. - A czy są ogórki? - Tak, mamy. - U nas mamy większe. Sprzedawczyni nie wytrzymuje zachowania Niemca i wychodzi na zaplecze, przynosi arbuz i pyta się Niemca: - A widział pan kiedyś taki groszek? >>>>>>>>>> Lucyfer dzwoni do świętego Piotra. Proponuje rozegranie meczu piłkarskiego pomiędzy reprezentacją piekła i nieba. - Nie macie żadnych szans -odpowiada św. Piotr - Przeciez wszyscy najlepsi piłkarze są u nas. - I co z tego? - uśmiecha się Lucyfer. Ale u nas są wszyscy sędziowie! >>>>>>>>>> Blondynka siedzi w samolocie pierwszej klasy. Podchodzi do niej stewardessa i pyta, czy chce coś do pica. Ta odpowiada: - Poproszę orange juice, może być jabłkowy. >>>>>>>>>> Po meczu piłkarskim kibic przegranej drużyny podchodzi do sędziego i pyta: - A gdzie pana pies? - Pies? Ja nie mam psa. - Wobec tego bardzo panu współczuję. Ślepy i bez psa. >>>>>>>>>> Nachodzi mnie w łóżku, napastuje moje ciało, wyszukuje ulubioną jego część, delikatnie łaskocze i... zaczyna ssać i ssać - pieprzony komar! :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Co to jest wije się jak wąż, śpiewa i robi w krzakach ? Pielgrzymka do Częstochowy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zaczyna się lekcji logiki no i jasiu nie wytrzymał i ,, puścił bąka ''. Na to wychowawczyni : OH ! Wyjdź z klasy. Jasiu wyszedł zamyślony i spotyka panią dyrektor która pyta go : Jasiu nad czym tak myślisz ? a jaś : Myślę co w tym za logika że puściłem bąka a sami w smrodzie siedzą ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 http://w472.wrzuta.pl/audio/8m1YYrFqKsO/pole_magnetyczne_-_telefon_autentyk_bialystok :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 http://w472.wrzuta.pl/audio/8m1YYrFqKsO/pole_magnetyczne_-_telefon_autentyk_bialystok :rotfl: A masz te 18 lat, ktore wymagaja na poczatku :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Nie wiem czemu ocenzurowano, trzeba było się przełamać i wejść naprawde nic strasznego i nie ma tu nic takiego (wulgaryzmy itp...) co wymagało by 18+ :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Widocznie z litości, dla tej biednej kobiety i co by chronić niewinne dziadki przed nowymi teoriami. :wink: Słuchałem tego parę tygodni temu. Nie było ocenzurowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 ...podziwiam zimną krew i opanowanie redaktora :shock: Przy tej pani Einstein to pikuś :roll: Swoją drogą ciekawym, czy ten berecik kudłaty nie był, taki m.berecik :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Żył sobie pewien młody, przystojny mężczyzna. Pewnego dnia zapragnął ożenić się. Wiedział, że w jego otoczeniu są trzy kobiety dla których ślub z nim byłby spełnieniem ich marzeń. Postanowił zrobić eksperyment. Wezwał po kolei każdą z nich i wręczył kopertę z tysiącem złotych i prośbą aby coś dla wspólnego dobra z tymi pieniędzmi zrobiły. Po pół roku wezwał pierwszą. "Co zrobiłaś z pieniędzmi które Ci przekazałem" "Poszłam do kosmetyczki, kupiłam ponętną bieliznę, wszystko po to aby Ci się podobać mój miły bo tak Cię kocham" "Dobrze, zastanowie się nad tym" wezwał następną i zadał jej to samo pytanie. Usłyszał "Wykupiłam płatny kanał sportowy, zrobiłam zapas piwa i orzeszków, zebyś mógł w spokoju mój miły oglądać mecze piłkarskie. Wiem jak je lubisz a ja tak Cię kocham" "Muszę to przemyśleć" odparł młodzieniec i wezwał trzecią kobietę "A ty co zrobiłaś z pieniędzmi?" rzekł "Jaa, codziennie śledziłam notowania giełdowe, częścią pieniędzy obracałam na rynu walutowym a częścią na rynku akcji. Dzisiaj mam dla nas dwanaście tysięcy złotych, bo chciałam zapewnić nam jak najlepszy start mój miły. Tak bardzo Cię kocham" Mężczyzna poprosił i tę o czas do namysłu. Myślał trzy dni, i w końcu.... ..wybrał tę z największymi piersiami Jaki z tego morał? Faceci w odróżnieniu od kobiet nigdy nie lecą na kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Formacja Chatelet - Piweczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 "..wybrał tę z największymi piersiami " No i popełnił podstawowy błąd zapomniał że grawitacja jest NIEUBŁAGANA i kedyś będzie jak u wzorca murzyńskiej urody ; wargi do piersi ,piersi do wargi a wargi do kolan. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Wszystko musi kiedyś spaść, nie tylko u kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Gabryśka :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 mojej "asystentce " zadne opadanie nie grozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Tylko jak tu sie na"brzuchu" polozyc?Mozna spasc,i se cos zrobic ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 ...o brzuch się oprą :wink: Czyli bez spadochronu nawet nie myśl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Młody człowieku jeszcze nie wiesz ze akrobacja to jest TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 ....to już jeden ze speców od złotych myśli powiedział, że: "Miłe u dziewczyny i góry i doliny..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.