kuba r. Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Witam, uszkodziłem centropłat w Jantarze i zastanawiam się, czy ktoś wie jaki tam jest profil? Kiedyś słyszałem, że to jakaś modyfikacja RG15, ale nie jestem przekonany. Chciałem zrobić ten centropłat od nowa, oczywiście domowymi sposobami i fajnie byłoby wydrukować go z programu Profili, żeby użyć w CNC W rzucie z góry centropłat jest prostokątem, więc sprawa ułatwiona. Chodzi mniej więcej o tą wczesną wersję Jantara: Pozdrawiam, Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 A nie możesz skontaktować się z producentem ? to chyba żadna tajemnica a info najwiarygodniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Sprzedaj szybowiec, jak zepsuty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Pewnie nie wiesz kogo pytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 To może podpowiemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Producent nie powie ... Edit: przypomnialo mi sie, ze kiedys jeden z kolegow-zawodnikow uszkodzil skrzydlo w pewnym topowym modelu. Przecial ladnie na pol, skopiowal profil, porownaj w pewnym programie i sie zdziwil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Profile to ściema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Próbowałem jakiś czas temu skontaktować się z Wojtkiem B. przez forum, ale nie odpisał stąd zadaję pytanie tutaj... Czyli nikt, nic? Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Pozostaje zrobic jak moj znajomy. Przeciac skrzydlo ladnie pod katem prostym, tam gdzie nie jest zdeformowane. Odrysowac na kartce. Zeskanowac i zapisac w PDF czy jako zdjecie itd...jak to zostalo juz wczesniej powiedziane... ps: a naprawic sie nie da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Ten centropłat, który mam nie był oryginalny i po prostu się złożył w powietrzu przy bardzo ciasnej pętli - twórca popełnił ewidentny błąd konstrukcyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi