Wojciech Hatowski Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Witam Ma ktoś wiedzę temacie tego sklepu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Tak ,mam wiedzę . Zamówiłem kiedyś 2 silniki 50 cm i doszły bezproblemowo i bez vatowo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Hatowski Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Tak ,mam wiedzę . Zamówiłem kiedyś 2 silniki 50 cm i doszły bezproblemowo i bez vatowo . No i gitara Panie Kolego. Dziękuję bardzo za info przy okazji: w maju zlot w Pile, serdecznie zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Odnośnie tego vatu, to owszem dzwoniła Pani z celnego i pytała co to w paczce bo na fakturze pisało cylinder tube... Potwierdziłem iż to cylindryczne tuby do zabawek i po kilku dniach przyszła paczka z jakąś symboliczną opłatą ok 40 zł Teraz może być niestety inaczej... Ja zamawiałem dość dawno ale nie zmienia to faktu że wszystko było ok. Wiem że kolega też ściągał z tego sklepu i wszystko było w porządku. Dziękuję za zaproszenie ,planuję nadchodzący sezon mocno piknikowo i jeśli wszystko będzie ok to postaram się zawitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_SGM Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Ktoś korzysta? Nadal sprawnie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Hatowski Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Ktoś korzysta? Nadal sprawnie działa? Kupiłem jakieś pół roku temu silnik. Po tygodniu był w Polsce (DHL). Zapłaciłem cło ale i tak było warto. pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 A przy okazji; jakie koszty wysyłki bo na stronie się nie doszukałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbugatii Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 A przy okazji; jakie koszty wysyłki bo na stronie się nie doszukałem. *Country Poland State/Province Gdansk Zip/Postal Code 80-350 Get a Quote Select Shipping Method Standard Shipping 6-15days $28.12 Expedited Shipping 4-10days $52.13 Będąc w koszyku trzeba wybrać opłaty zaznaczając przycisk: Estimate Shipping and Tax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi