mac Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 W tej małej ramce wkręt mocujący serwo ma fi 1,5mm . Czyli otwór musi mieć mieć max 1mm. Wolałem ten otwór jednak wywiercić co zajmuje parę sekund.Wkręty będą zastosowane. Krzysztof wydrukował mi płytkę do testów i to ją obrabiałem, wierciłem i gwintowałem pod metryczne gwinty żeby sprawdzić materiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druk 3D Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Polecam się Macieju na przyszłość Oby służyło jak najdłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Koledzy mam taka prośbę mianowicie mam mikroskop z chin a niestety mocowanie jest za krótkie czy ktoś widział jakie teleskopowe mocowanie ? Nie wiem jak tego szukać w sieci. Nie wiem czy jasno wytlumaczylem najlepiej regulowane na zębatce. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druk 3D Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Koledzy mam taka prośbę mianowicie mam mikroskop z chin a niestety mocowanie jest za krótkie czy ktoś widział jakie teleskopowe mocowanie ? Nie wiem jak tego szukać w sieci. Nie wiem czy jasno wytlumaczylem najlepiej regulowane na zębatce. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Zrób fotke i wrzuć bo przynajmniej ja średnio kumam o co chodzi dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Już wydrukowany temat nieaktualny Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Witam. Jak w temacie. Poszukuję osób do współpracy, które będą dla mnie testować części zrobione na drukarce 3D. Najlepiej aby to były osoby ze śląska Chce testować po prostu różne materiały, ustawienia itd. Będę także chciał robić ulepszenia przeróżne, więc liczę na kreatywność i pomoc w pomysłach. Pozdrawiam Krzysztof Zebys poszukiwal osob do testowania tych najnowszych "lalek" z biustem min. D , to ja jestem pierwszy w kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 A nie widział ktos mocowania do zyrka w quatrocopterze ? mam taki dość duży naleśnik w pomyślałem ze jakieś na precie czy rurce węglowej zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Poszukaj tutaj: https://www.yeggi.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Ni ma Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 To pozostaje samemu zaprojektować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 To pozostaje samemu zaprojektować. Doskonałą rada nie wpadlem na to Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Dzięki lubię doradzać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druk 3D Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Wydrukowane do testów zobaczymy ile wytrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druk 3D Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Obecnie robię bryloczki z różnych dziedzin. A więc i z modeli także bedą. Powiedzcie mi z aut np robie małe turbinki, a z samolotu która cześć jest charakterystyczna i by się najbardziej nadawała ? Coś jak śmigło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Ogon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Obecnie robię bryloczki z różnych dziedzin. A więc i z modeli także bedą. Powiedzcie mi z aut np robie małe turbinki, a z samolotu która cześć jest charakterystyczna i by się najbardziej nadawała ? Coś jak śmigło ? Jak juz cos robisz , to sprawdz chociaz jak sie to nazywa . BRELOCZKI chyba masz na mysli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Breloczki to liczba pojedyncza a bryloczki to mnoga:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 A bryloczki służą do brylowania Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druk 3D Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Wybaczcie mój błąd Breloczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druk 3D Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 A powiedzcie mi co wy na to ? Interesował się z was ktoś tym tematem ? Jest warte zainteresowania sie ? https://3dlabprint.com/shop/page/2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi