Grifon Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Kiedyś na tablecie coś kliknołem i zostało takie małe okienko do pisania co mam z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Uruchom komputer ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Jakżeś kliknoł to odkliknij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 W dolnym prawym rogu okienka na tekst jest trójkącik, złap za niego i rozciągnij. możesz też cookies wyczyścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udało się po 5 min walki, trzeba było wpisać tekst bo z samym migającym kursorem nie dało rady. Po ponownym włączeniu ramka powraca do pierwotnego ustawienia jak wcześniej i znowu trzeba powiększać.z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Wyczyść ciasteczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Zapomniałem odpisać, wszystko już dobrze, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi