meloow Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Co jest panowie temat umarł śmiercią naturlaną czy co ? Ja czekam na plany. Jak tylko dojdą biore się za budowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Noto czekamy Marcin co Ci z tego wyjdzie.Ja ciągle poszukuję materiałów na skrzydło.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 tu dostaniesz odpowiedni materiał na poszycie skrzydła http://www.elana.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 O dzięki Marcin.Czegoś takiego szukałem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 witam. ja czekam na plany od Mirekw63 i zabieram sie do budowy... meloow możesz podać dokładny adres do konkretnego materiału na poszycie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Kłosowski Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Może was zainteresuje: klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Może was zainteresuje: klik widziałem już wcześniej tą "motolotnię" ale to jest skrzydło rogallo czyli taka zabaweczka... ja czekam na plany od Mirka i będę budował prawdziwą makietę motolotni :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Dokładnie my tu rozmawiamy na temat poważnego sprzętu a nie zabawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Kłosowski Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 8) Tylko tak podałem :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 tez bym prosil o te plany krzysiek259[at]gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 plany są ale do kupienia - papierowe ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Panowie co jest temat umarł czy co !? tylu zapaleńców się tu wypowiadało a teraz cisza. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Wszyscy liczą na Ciebie Marcin , Dawid wyraźnie też woli poczekać na twoją motolotnie zanim sam zacznie budowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 moja powoli powstaje .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Wiem wiem bo bacznie obserwuję twój temat :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Koledzy. Czy któryś z Was byłby chętny machnąć na ksero posiadane plany i opis motolotni FI.FI ? Oczywiście pokrywam koszty usługi i przesyłki. W razie czego proszę o informację na PM lub na maila ( w stopce ). Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Piotrze sorry ze nie odpisałem jakoś zabrakło czasu. :oops: jak tylko znajde trochę czasu to oczywiście że zrobię ksero i napisze o namairy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Dzięki Marcin. W takim razie ja i mój nowiutki MVVS 3,5 cierpliwie czekamy . Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.