piotrf3j/m Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Drodzy koledzy modelarze chciałbym poinformować że wraz z kolegą założyliśmy forum modelarskie jest bardzo zbliżone do pfmrc.eu ale każde forum pomaga nowym modelarzom lub podzielaniem się ich wiedzą miedzy sobą :wink: Oto link: http://naszamodelarnia.phorum.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Nie rozumiem po co kopiowac tak dobre forum jakim jest pfmrc?? Na dodatek umieszczac reklame na forum- konkurencji... :crazy: A moze zalozyles je by: a. moc byc moderatorem b. aby byc adminem c. aby miec "wladze" d. a,b,c ?? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Drodzy koledzy modelarze chciałbym poinformować że wraz z kolegą założyliśmy forum modelarskie jest bardzo zbliżone do pfmrc.eu Nie szkodzi, nic się nie stało. Nie Wy pierwsi i nie ostatni. Ja proponuję ciekawą zabawę w obstawianie, ile czasu to nowe forum przetrwa. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Drogi Piotrze, Odkad tutaj przesiaduje jestes chyba 10ta osoba ktora zaklada forum modelarskie, na ktorym tylko ona pisze. Poprzednicy byli w wieku 12-14 lat wiec rowniez sie miescisz w tym przedziale. Miłe jest to ze dla odmiany nie floodowales shoutboxa tylko piszesz info w hyde parku. Moja szczera rada - daruj sobie, szanse na przezycie tego forum sa zerowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 dopóki moderatorzy się nie wykruszą Ale życzę powodzenia 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Ech ... , no cóż kolejna konkurencja do bycia największym form w kraju :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Jesli chcesz się bawić w forum lepiej zajmijcie się jakąś daną klasą modeli, ogólne forum modelarskie takie jna wzór pfmrc.eu ...no niema co sie oszukiwac nie przetrwa, z taka konkurencja jak pfmrc.eu nikt nie ma szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 powodzenia :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Klimarczyk... :lol2: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Albo mam rozdwojenie jaźni albo widzę 2 takich samych userów z niemal identycznymi nickami z jednej miejscowości niemal w tym samym wieku ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Tomek koledzy z jednej modelarnii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 No to mają bardzo "ambitne" ksywki , pozazdrościć pomysłowości. IP mają faktycznie całkowicie różne . :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Ale jeden z nich jest "starym", rozsądnym forowiczem, bez ambitnych planów posiadania własnego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Mi się wydaje że to nazwisko :mrgreen: Forum alexa też się wydawało nie do pokonania, a tu taki postój u niego się zrobił... :evil: Ale to jest prawie identyczne jak pfmrc więc ja nie wiem po co to... A już myślałem że osób z gorszymi pomysłami niż ja nie ma :mrgreen: :rotfl: (też ich pomyliłem na początku :devil: ) EDIT: Raczej nie za mało... Chyba że to tylko ja to zauważyłem. Ale to jednak mi się wydaje widoczny postój... Nie jest tam co 2min nowy post jak dawniej ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 alexa też się wydawało nie do pokonania, a tu taki postój u niego się zrobił... Może za mało się udzielasz? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Może za mało się udzielasz? :shock: Sądząc po krawacie wystarczająco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 U alexa nie ma krawatów :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Moja uwaga była do admina. Mnie się podoba Twoje zdjęcie z awatara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 On tylko za mną zmałpował nick,mówiłem mu żeby zmienił,ale ma to gdzieś.... :roll: Zbliżają sie dwa lata 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Glosujmy kto jest za zmiana nicka podrobionego Piotra. Ja bym sie z deka wkurzyl jakby wszedl tutaj 13letni d1em i zaczal reklamowac jakies forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.