dekooral Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 To może będzie Ci łatwiej jak zrobisz ankietę. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Jeżeli od 2018 przerobiłem już 7 modeli, w każdym po 4, albo nawet 6 KST, to będę się w statystyce liczył jako 1, czy więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin83 Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Czarku, a używałeś jakiś innych serw oprócz KST? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Jak najbardziej Dymond D47 - kiedyś podstawowe serwo do sterków, ale z czasem, szukając serw bardziej precyzyjnych i mocniejszych, zmieniłem je na: HS45 i HS5045 - całkiem znośne serwo, z 5045 byłem wręcz zadowolony, ale z czasem okazało się za duże, więc zmieniłem na: JR DS318 - bardzo dobre, precyzyjne serwo, używałem ich wiele lat do czasu wejścia na rynek KST X08, niestety chyba już nieprodukowane Spectrum A2020 - micro serwko, którego używałem do sterów w najlżejszym modelu, bo już nie mogłem dostać JRa, a X08 było za ciężkie Dymond D60 - dawno temu podstawowe serwo do klapolotek, zamieniłem je na Hyperon D09 - bardzo trwałe, mocne serwo, ale trochę duże, używałem wiele lat, do czasu wejścia na rynek X08 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 W jednym z FMT dotyczącym re encji modeli spin oraz spin el od Mahmoudi autor zachwala Robbe FS-31 (waga 4.7 g), które jest przeznaczone do zasilania prądem do 6V,ale które autor z powodzeniem od lat w różnych modelach zasila 2s lipo. Pytanie tylko czy serwo nie jest za małe / słabe do Twoich celów. Oba modele opisywane w FMT mają rozpiętość 1 metra. Jeden elektryk drugi dlg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 8 godzin temu, FockeWulf napisał: autor zachwala Robbe FS-31 wygląda zupełnie jak D47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi