Henryk S. Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Mirku piękna robota i ta szybkość budowy,to jeszcze w tym roku ulotnienie w Strzemieszycach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Może nie w tym , ale myślę że Łukasz zasili eskadrę na górze Żar 2010 w lipcu. A oblot wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Parę kroków w stronę finiszu Syn oczywiście mi pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Dzisiaj trochę oklejałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.nesbyen Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Dzisiaj trochę oklejałem... Patrzę na te zdjęcia i czuję się ch........e a-techniczny . Piękna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Model już nie leży na stole ,ale kół brak,kilka zdięc z dnia dzisiejszego Łuki wzrostem trochę odbiega: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Czy są jakieś postępy przy budowie modelu :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Przerwa świąteczna ,ale ferie zimowe za pasem, to wtedy coś ruszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Witam forumowiczów po małej przerwie.Trochę drgnęło od ostatniej wizyty. Trochę pozmieniałem odnosząc się do planów pierwotnych,waga wyjdzie dośc ciekawie bo około 5200 gram to więcej niż założenia ale nie jest to dużo według mnie.Maszyna napędowa też ulegnie zmianie.Docelowo 42 ccm Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam jak postępy w budowie?? ,ciekawy jestem jaka wyjdzie masa?? Wg mnie jak wyjdzie 4600g to gratulacje :) Pozdraweiam:D Edit : sorry niedoczytałem :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 No i poleciał.Film już nie długo ja sfilmuję. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Obiecany film z oblotu. Sory za jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Witam.Bardzo ładnie lata,widać że jest przewidywalny i do podstawowej akrobacji mocy mu niebrakuje.Ciekawi mnie czy lata na tym 22cm3,czy na mocniejszym,co wydaje mi się bardziej prawdopodobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Jak wcześniej było wspomniane model lata na silniku 45ccm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Mirku budowa trwała dosyć długo,bo aż trzy lata,ale za to pięknie latający model. Widzę że lata Łukasza Ty kiedy chwycisz za stery? Przyjedz do Sosnowca na lotnisko,aby można było pooglądać model i zobaczyć na własne oczy jak lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Jak wcześniej było wspomniane model lata na silniku 45ccm A czy to silnik orginalny np TITAN 45,napisz coś o tym motorku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Silnik to GF 45i. Waga silnika to 1.65kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Panie Henryku to był jeden mój lot, tak to tata steruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Ja też latam Oto link : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.