BRoman Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 https://www.facebook.com/932377826911503/videos/vb.932377826911503/334942067118377/?type=2&theater To też mają . W tle winnice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Właśnie degustuję. Chile white vine... Bardzo przyjazne dla mego ciała. I dla podniebienia także. A reszta? Gdybym miał kaskę, to byłbym prezesem. I nie taki obiekt bym sobie zbudował. Nie widzę powodów do podniety. Ale to ja mam już niestety nieco ułomny wzrok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Ładny obiekt, taki powinien być w każdym województwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Nie widzę powodów do podniety. Ale to ja mam już niestety nieco ułomny wzrok... Bądź obiektywny. Nawet jakby były powody to i tak nic . Nawet wzrok sokoła by nie pomógł ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiecie, w Chile to chyba standard Na zdjęciu przystań modelarska z pasem 120m długości i drobną infrastukturą (ale bez basenu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssuchy Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Kurde, przecież wyraźnie tam się chwalą, że to jeden z najlepszych klubów modelarskich pod względem infrastruktury na świecie i pewnie nie każdego stać, żeby tam się zapisać. Obejrzałem sobie podobne kluby w Australii i jak się okazuje w większości przypominają co najwyżej ten z ostatniego linku (a przecież to nie jest biedny kraj). U nas jak ludziska zorganizują sobie kawałek obkaszanego poletka, to już są szczęśliwi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi