model Opublikowano 8 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Efekt dzisiejszych prac malarskich, oceńcie sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Rasistą nie jestem, ale jedno skrzydło jest czarne ???? Czym malowałeś, pytam o sposób nanoszenia farby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 8 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Taki schemat malowania,początek dywizjonu 303. Farbę nanosilem pedzelkami wszystko ręczna robota, chciałbym aerografem ale warunki nie pozwalają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Spitfire doczekał się dziś oblotu warunki za bardzo nie sprzyjały długo nie latałem ale oblot zakończył sie sukcesem samolocik prawie ze pomalowany zostały jeszcze tylko litery z jednej strony, linie podziału blach na kadłubie i można położyć końcową warstwę lakieru bezbarwnego. Waga z baterią a kupiłem 2 szt. SLS Xtron 1300mah wyszła 655gram, jak na tą wagę silnik mógłby być spokojnie o rozmiar mniejszy ale lubię sobie szybciej polatać. start poszedł gładko ale gorzej z ladowaniami, wiało w poprzek drogi dlatego zdecydowałem się lądować na łące za drugim razem było troszkę gorąco nawet coś chrupło ale na szczęście nic nie pękło ani sie nie oderwało muszę bardziej uważać. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego spitfire mały ,, przecinak" ale caly czas trzeba być czujnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Gratulacje wyszedł pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 7 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Dzięki najmniejszy w kolekcji ale chyba jak narazie najcenniejszy ze wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi